Interpretare vis în care cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis

0
3413
Interpretare vis in care cineva evadeaza sau scapa dintr-un loc inchis

Interpretarea viselor în care cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis reflectă în general o cunoștință, un prieten sau un cunoscut care va scăpa de o limitare severă în viață.

Dacă visezi că cineva scapă sau evadează dintr-un loc închis atunci în viața reală vei auzi de o cunoștință de-a ta care va reuși să scape dintr-o situație deloc plăcută, va reuși să scape de sub influența altei persoane extrem de posesive, va scăpa de datorii, o să își lărgească foarte mult aria de cunoștințe și învățături.

Este posibil ca în curând să îți spună un prieten sau o prietenă că a plecat de acasă pentru a încerca viața de unul singur – una singură, scăparea de niște gânduri foarte rele, o să te eliberezi chiar tu probabil de sentimentele care nu îți dau pace de ceva vreme, îți vei lua inima în dinți și vei începe o viața nouă.

Visul în care cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis face trimitere la imposibilitatea cuiva sau chiar a ta de a te manifesta în toată plenitudinea forțelor tale, ceva te oprește să acționezi așa cu vrei, piedici multe în casă sau la serviciu, te simți încorsetat(ă) într-un sistem de gândire prea învechit, ai nevoie de o evadare din viața ta.

Ar trebui sau mai bine spus ți-ar prinde bine să faci o drumeție la distanță mai mare, îți dorești din toată inima să te debarasezi de un anturaj care nu îți mai convine, exact acest lucru se poate extrapola și la o cunoștință de-a ta dacă persoana apărută în vis îți este cunoscută.

Dacă visezi că cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis se poate ca în realitate să reflecte faptul că îți dorești să scapi de un program foarte strict pe care ți-l impune cineva sau cineva dorește să scape de același lucru, o atitudine foarte severă din partea ta care supără sau deranjează enorm o altă persoană care ar dori să scape de tine.

Citește și:  Interpretare vis în care deschizi o mulțime de uși fără să ajungi unde dorești

La fel se poate și în cazul tău și anume vrei să scapi de sub autoritatea prea rigidă a unei persoane cu influență, în alte cazuri se poate ca visul să fie un semn că depinzi de cineva și nu îți convine, cauți mereu noi metode de a scapa de lanțurile sau înțelegerile nefaste care te leagă de cineva.

Visul în care cineva evadează sau scapă dintr-un loc închis ar putea să semnifice refuzul tău de a te confrunta cu propriile probleme ceea ce ar duce, în mod normal, la o dependență stranie și ciclică care te-ar obliga mereu să te raportezi la aceleași lucruri și situații create în plan material sau sentimental și chiar și psihic.

O întorsătură favorabilă de situație, cineva o să se însănătoșească, scapi tu de o boală care te ține legat(ă) de pat, o suferință sentimentală de care nu te poți debarasa decât cu greu, cineva ține foarte mult la tine și ar dori să scape de această corvoadă, problemele din casă vor dispărea încet încet dacă locul din care se evadează este o cameră sau altă încăpere din locuința ta.

Dacă visezi că cineva evadează sau scapă dintr-o închisoare atunci s-ar putea ca în general să semnifice cam aceleași lucruri, depinde ce alte amănunte apar, practic închisoarea ar putea simboliza cam aceleași condiții de blocaj într-o situație neplăcută sau într-o încurcătură sentimentală, visul este un semn că este neapărată nevoie de a te debarasa tu sau altcineva de aspectele înguste și de sechelele mentale, dorința de libertate, reușită.

Dacă te-ai visat pe tine însuți într-un loc închis, ar fi util să înțelegi și ce înseamnă acest vis. Află mai multe în articolul nostru despre interpretarea viselor în care ești în închisoare sau la școală de corecție, disponibil aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.