Interpretare vis in care apare o confesiune

0
308
Interpretare vis in care apare o confesiune

Interpretarea viselor in care apare o confesiune. Cand in vis cineva ti se confeseaza inseamna ca prietenii te vor barfi ori ca unele cunostinte care se dau prietene nu te prea agreeaza.

Atunci cand visezi ca tu esti cel care se confeseaza unei persoane mai ales daca este vorba de un prieten inseamna ca e posibil sa te muti intr-o casa noua, ori ca vei achizitiona o proprietate sau in orice caz vei avea parte de o schimbare.

Cand in vis tu esti cel care asculta confesiunea unui prieten, acesta reprezinta faptul ca in realitate te macina un sentiment puternic de vina, trebuie sa incerci sa iti repari faptele iar daca te confesezi unui preot in vis inseamna ca vei avea parte de un mare esec, vei pierde poate chiar o suma de bani deoarece nu esti sufucient de chibzuit.

In cazul in care visezi ca asculti confesiune unei persoane inseamna si ca cei din jur te vorbesc de rau, incearca sa te defaimeze.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bolnav

Atunci cand visezi ca faci o confesiune mai inseamna si ca in realitate te simti stresat de imprejurari, simti ca a cazut pe umerii tai o povara ce nu trebuia sa apara in viata ta, iar asta iti da o stare de nevoie, simti ca trebuie sa ceri sfatul unei persoane mai invatate, mai competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.