Interpretare vis in care apare cineva detronat

0
234
Interpretare vis in care apare cineva detronat

Interpretarea viselor in care apare cineva detronat este lesne de realizat. Pe de o parte avem sensul de pierdere a unei functii.

Deci daca visezi ca esti detronat inseamna ca alta persoana iti va ocupa locul de munca sau pur si simplu vei lasa locul unui alt angajat, vei da mai departe sarcinile tale, vei plasa atributiile.

Atentie insa deoarece detronarea din vis inseamna pierderea unei functii de conducere, deci e posibil si un alt fat si anume, poti sa renunti la functia ta actuala pentru alta insa postul mai bun deja sa fie dat altei persoane. Desigur visul este foarte interpretabil.

Daca visezi ca tu detronezi pe cineva se mai poate spune si ca vei lua pozitia de sef, de lider fie in familie, fie in relatiile cu prietenii sau in colectivul de la locul de munca.

detronata

Daca visezi ca detronezi un rege inseamna ca vei sari peste cuvantul persoanei cu autoritate din casa ta, aici putem vorbi chiar despre barbatul casei, regele fiind simbolul liderului, deci al tatalui sau al sotului.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un născut/ naștere/ a naște

Astfel putem aduce in discutie si o cearta, o neregula care strica calmul apelor din interiorul caminului tau.

Pe de alta parte detronarea din vis mai inseamna si pierderea unor drepturi, a unor beneficii, a unor facilitati de care te-ai bucurat pentru multa vreme si pe care nu vei mai putea sa ti le insustesti, pentru ca nu te-ai demonstrat de buna cuviinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.