Interpretare vis in care apar anotimpuri

0
1027
Interpretare vis in care apar anotimpuri

Interpretarea viselor in care apar anotimpuri. Atunci cand visezi un anotimp evident ca fiecare dintre cele patru, cunoaste interpretari diferite, ele putand fi in general, fie echivalentul unei stari sufletesti, fie urmarile unor actiuni.

Astfel putem spune ca daca visezi iarna inseamna pe de o parte ca in sufletul tau totul e rece, e pustiu, duci o lipsa mare de sentimente, simturile tale sunt inghetate, insa o iarna cu multa zapada poate sa simbolizeze faptul ca vei avea parte de castiguri banesti.

Atunci cand visezi toamna, aceasta poate fi echivalentul starii de melancolie, de depresii poate, de frustrari, insa daca visezi o toamna cu ploi multe inseamna ca in viata ta vor interveni schimbari care te vor face sa fii mai bland, mai optimist, posibil viata ti se va imbunatati.

4 anotimpuri

Primavara din vis este echivalentul unei stari euforice in viata reala, a unei stari caracterziate prin foarte multa veselie si nevoia de impliniri insa o primavara cu multe flori in vis poate sa prevesteasca faptul ca veti avea parte de relatii frumoase cu semenii, va veti intelege bine cu ei si din acest motiv va puteti implica si in foarte multe proiecte comunitare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cerul

Atunci cand visezi anotimpul vara, acesta poate sa simbolizeze faptul ca aveti o fire copilaroasa, dar pe care o constientizati si care, culmea, va si ajuta in reusitele proiectelor pe care doriti sa le demarati.

Totodata anotimpurile din vis se pot referi strict la perioada, etapa psihica a vietii tale si anume, maturizarea, stagnarea, copilaria, adolescenta etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.