Interpretare vis in care cureti un grajd de balegar

0
5276
Interpretare vis in care cureti un grajd de balegar

Interpretarea viselor in care cureti un grajd de balegar are legatura cu imbunatatirea situatiei tale din orice perspectiva ar fi privita. Visul prevesteste lamurirea unor probleme din trecut sau anunta faptul ca unele probleme se vor rezolva in curand. Noile experiente pe care le vei acumula te vor ajuta sa treci cu bine peste toate problemele actuale.

Visul in care cureti balegarul din grajd presupune invatarea si acceptarea unor lectii de viata. Mai poate sa insemne si un compromis intr-o relatie sentimentala care a cam scartit in ultimul timp. Daca treburile de la serviciu nu au mers cum trebuie atunci s-ar putea ca in scurta vreme sa primesti din nou laudele colegilor sau aprecierea sefilor.

Visul ilustreaza reglementarea unor situatii neclare din viata ta care ti-au dat nenumarate batai de cap si care in sfarsit urmeaza sa se limpezeasca. Daca esti casatorit(a) si traiul in comun este tensionat atunci cu siguranta o sa urmeze discutii in urma carora fiecare in parte isi va recunoaste vina si totul va intra in linie normala.

Dupa caz, visul in care cureti balegarul dintr-un grajd mai semnifica si inlaturarea unor situatii jenante prin care vei trece, ambiguitati in relatiile cu ceilalti precum si posibilitatea de a trage concluzii utile de pe urma invataturilor din trecut.

A curata balegar poate semnifica si o reusita in plan profesional, daca, de exemplu, te afli in acest moment in timpul unor examene sau a unor teste pentru a accede pe un post mai bun atunci este un semn de acumulare de cunostinte cu efect pozitiv. Sunt mari sanse sa reusesti la examene sau la un concurs profesional.

Citește și:  Interpretare vis in care esti la cinema sa te uiti la un film

curatenie in grajd

Daca nu esti implicat in niciun astfel de triaj atunci poate fi vorba de aplicarea unor cunostinte dobandite in urma experientelor din viata ta si care sa te ajute in mod hotarator la o ascensiune sociala.

De multe ori a visa asa ceva denota invatarea unor lectii din greseli repetate, semnifica si trecerea la un alt nivel de intelegere a intregului, schimbarea perceptiei fata de o situatie sau fata de o relatie actuala.

La nivel sentimental visul poate semnifica renuntarea la toate simtamintele negative pe care le-ai avut intr-o relatie cu cineva, toate rautatile si pornirile nesanatoase isi vor gasi sfarsitul in curand iar realtia pe care o ai se va echilibra.

Daca ai o afacere rentabila si visezi ca iti cureti grajdul de gunoi inseamna ca vei renunta la o gramada de lucruri si initiative nefolositoare care iti consumau fara rost timpul si banii, este un semn de repornire a afacerii pe noi baze.

In cazul in care ai o situatie financiara mai slabuta visul preconizeaza un noroc neasteptat vis a vis de veniturile tale, sau se anunta o mostenire de la o ruda mai indepartata.

Visul mai anunta si vesti pozitive, sau mai bine spus vesti care te vor influenta in mod pozitiv. Se mai spune ca asemenea vis prevesteste si o afacere fabuloasa ori primirea din senin a unei mari sume de bani din partea cuiva. In acelasi timp mai poate semnifica si beneficii de pe urma unor investitii mai vechi pe care le-ai facut si de care deja ai uitat de mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.