Interpretare vis in care apare un avocat

0
4528
Interpretare vis in care apare un avocat

Interpretarea viselor in care apare un avocat. Daca visezi un avocat pledand inseamna falsitate sau ca trebuie sa incerci sa te feresti de necazuri si de situatii alambicate. Totodata inseamna si ca trebuie sa ai grija cu oamenii care reprezinta legea deoarece e posibil sa ai probleme.

Se mai spune ca atunci cand visati un avocat inseamna ca sunteti o persoana carismatica, plina de talent si inteligenta, insa va dati prea mare cu aceste aptitudini, ceea ce inseamna ca ar trebui sa va mai temperati.

In cazul in care o femeie viseaza ca are relatii cu un barbat care ii sugereaza ideea de avocat inseamna ca va spune vorbe fara rost, va divulga unele secrete care nu ii apartin si in cazul in care visati un avocat care va ia apararea inseamna ca veti fi inconjurat de prieteni buni, dornici sa va ajute la nevoie.

avocat

Un avocat in vis mai poate insemna si faptul ca ai anumite frustrari, te temi pentru ceva anume, iar daca acesta este bland inseamna ca vei avea parte de necazuri, cand visezi ca tu ai nevoie de o consultatie a unui avocat inseamna ca te asteapta o perioada fara bani, daca avocatul din vis este chipes inseamna ca veti avea parte de noroc si veti castiga o suma de bani, daca este imbracat cu o roba inseamna ca va asteapta un ghinion, daca il vedeti cum pleaca inseamna ca veti avea necazuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare radiografie

Daca visati cum acuzati un avocat inseamna ca veti fi cucerit de o femeie iar daca visati sunteti avocat si aparati pe cineva inseamna ca oamenii din jur nu vor mai avea incredere in propria persoana, daca pur si simplu sunteti avocat in vis inseamna ca veti avea parte de fealizari de proportii.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „lege” si drept”. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand vedeti un avocat in vis inseamna ca un prieten drag va anunta ca se casatoreste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.