Interpretare vis in care apare dirijor

0
526
Interpretare vis in care apare dirijor

Interpretarea viselor in care apare dirijor. Atunci cand visezi ca esti dirijor inseamna ca esti o persoana puternica dar si influenta, dupa care altii se iau in viata. In cazul in care visezi ca esti dirijorul unei orchestre iar la locul de munca nu ai o pozitie de conducere inseamna ca e posibil sa fii promovat, sa primesti un loc mai bun si poate chiar sa ai o echipa in conducere, insa totul va veni si o multitudine de sarcini si de probleme.

Din punct de vedere psihologic dirijorul din vis reprezinta faptul ca simti nevoia sa iti planifici mai bine viata, vrei sa te organizezi intr-un mod mai potrivit pentru tine, sa ai totul in control si sa ii conduci si pe ceilalti dupa bunul plac.

Asta inseamna si ca esti o persoana responsabila, cu simtul pratic foarte dezvoltat, nu esti instabil emotional si stii foarte bine ce vrei, in plus vrei sa arati si celorlalti ca isi pot pune toata baza in tine si pot sa te consulte ori de cate ori au nevoie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cercetator

dirijor

Tot in acest context se mai poate incadra si nevoie de independenta, vrei sa iti viata in propriile maini si sa nu mai depinzi de nimeni. Dirijorul poate sa apara adesea in visul celor tineri, al adolescentilor care sunt intr-o oarecare masura controlati de parinti si depind de ei mai ales din punct de vedere financiar.

In cazul in care visezi ca te uiti la un dirijor sau ca faci parte din orchestra lui si trebuie sa faci asa cum iti zice inseamna ca in viata ta exista o persoana care te conduce, iti da ordine, fara ea nu poti face nimic.

Aceasta persoana este adesea ori seful de la locul de munca, ori unul dintre parinti sau poate chiar partenerul de viata. Trebuie retinut exact contextul in care apare dirijorul si felul in care prezenta lui ne face sa ne simtim pentru a intelege cat mai bine visul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.