Interpretare vis in care apare noapte

0
6109
Interpretare vis in care apare noapte

Interpretarea viselor in care apare noapte. Atunci cand visezi ca este noapte inseamna ca te temi de singuratate, esti inhibat si nu te simti inteles din punct de vedere emotional, esti in cautarea sensului vietii, desi poate insemna si introspectie, iesire la suprafata a temerilor cat si o serie de situatii in care este posibil sa fii provocat.

Noaptea din vis mai poate insemna si indecizii, crize mai ales pentru persoane care de felul lor sunt secretoase, tristete, pericol mare, iar atunci cand visati o camasa de noapte inseamna ca veti primi vesti placute, poate veti face un drum.

Daca visati o noapte cu luna inseamna ca veti avea parte de iubire, daca visati o noapte cu stele inseamna ca veti avea ambitii implinite si poate veti face o descoperire interesanta si atunci cand visezi un far luminos in noapte inseamna ca ti se vor oferi mai multe ocazii sa faci ceva anume.

Atunci cand visezi o noapte fara luna inseamna ca ai temeri, iar daca visezi un gardian de luna inseamna ca vei avea de-a face cu un jaf.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bambus

noaptea

In cazul in care visezi o intunecare inseamna ca vei primi vesti noi iar atunci cand visezi o noapte foarte neagra inseamna ca reusesti sa ierti pe cineva, care ti-a facut de mult timp foarte rau.

Atunci cand visezi licurici in noapte inseamna ca vei auzi de decesul unei persoane iar daca visezi un liliac care zboara in noapte inseamna ca vei auzi de moartea cuiva ori ca vei avea probleme la locul de munca si in familie. In cazul in care visezi o noapte luminoasa care are si luna si stele, inseamna vei simti o mare usurare in toate problemele legate de suflet.

In cazul in care visezi ca te plimbi in noapte inseamna ca vei primi o mare bucurie iar daca visezi o noapte senina inseamna ca vei avea succes.

Acelasi lucru inseamna si o noapte cu luna, foarte senina, deci bucurii, fericire, iar daca visezi ca esti singur in noapte inseamna ca persoanele apropiate din viata iti vor face rau. Daca visezi ca te uiti pe fereastra la o noapte adanca, inseamna ca vei reusi sa iesi dintr-o incurcatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.