Interpretare vis in care apare o cabina

0
679
Interpretare vis in care apare o cabina

Interpretarea viselor in care apare o cabina. Daca visati o cabina de vapor inseamna ca aveti o serie de probleme acasa, care insa se vor rezolva destul de usor. Daca in schimb visati ca va schimbati de haine intr-o cabina inseamna ca veti avea o amicitie noua.

Cabina telefonica in vis inseamna rascoala, cearta, ura din partea celor din jur. Atunci cand visezi o cabina de plaja inseamna ca dai dovada de un caracter frumos, amical, pe care toata lumea il apreciaza iar cand visezi o cabina pe o corabie inseamna ca vei avea parte de o situatie alambicata, plina de echivoc.

Atunci cand visezi ca te recunosc oamenii intr-o cabina inseamna ca la locul de munca vei avea clipe frumoase, cei din jru te vor surprinde cu ceva dragut.

Cabina unui vapor inseamna adesea ca vei avea parte de neintelegeri, de necazuri iar daca visezi ca te uiti la ea inseamna ca vei avea parte de foarte multe disensiuni, de deziluzii si dispute.

Citește și:  Interpretare vis in care apar vesminte

De multe ori cabina din vis poate sa prevesteasca faptul ca veti avea o perioada plina de calm, veti fi linistit si nu veti duce lipsa de nimic, insa in acelasi timp sugereaza si nevoia de relaxare, de armonie cu cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.