Vibratia numarului 2 in numerologie

0
637
Vibratia numarului 2 in numerologie

Nativii care au drept cifra a destinului numarul 2 pot fi diametral opusi celor care s-au nascut sub semnul cifrei 1, desi acestia se completeaza reciproc. Primii au putere de daruire, de ascultare, de apreciere, cei din a doua categorie au optimismul necesar si energia benefica pentru a-i atrage pe cei nascuti sub semnul cifrei 2 dupa ei si pentru a le da o supradoza de fericire, mai ales pentru ca acestia sunt adesea predispusi frustrarilor, deoarece ei tind sa gandeacsa prea mult, sa analizeze totul in detaliu iar daca nu ajung la perfectiune, atunci cu siguranta vor cadea intr-un abis incontrolabil.

Desi aparent, Luna, fiind astrul care ii domina pe acest nativi, ar trebui sa ne referim si la zodia Rac, se pare ca mai degraba ei au caracteristici din zodia Fecioara. Insa nu trebuie sa ne raportam totusi la aceste subiecte avand in discutie strict vibratia numarului 2. Nativii au pe langa aceste aspecte negative si foarte multe parti pozitive, motiv pentru care e posibil sa intre adesea in depresii. Ei nu pot intelege cum oamenii din jurul lor sunt nepasatori la catastrofele din mediul inconjurator, cum pot face animalelor sau cum pot fi rai unii cu altii.

Iar asta se intampla tocmai pentru ca au un spirit deosebit de compasiv, sunt oameni modesti si nu pot sa faca rau nici unei muste. Ei bine, e putin exagerat spus, deoarece unii nativi nascuti sub vibratia numarului 1 pot fi prost aspectati in acest context si dimpotriva vazand tot raul care se produce in jurul lor, sa actioneze si reactioneze intr-o maniera negativa, deci sa raspunda la rau, tot cu rau, pentru ca nu mai au ei timp sau chef sau energie sa isi dea seama ca totusi trebuie sa faca bine ca sa fie bine. Insa in general acesti nativi se conduc pe principiul „pe ura nu poti cladi precum nu poti pe mlastina”, iar asta inseamna ca sadesc in jurul lor iubire.

Un element definitoriu al nativilor nascuti sub vibratia numarului 2 este acela ca isi cauta mai toata viata perechea ideala, numarul prin natura sa definindu-le insa si nevoia de complementaritate, dar si cea de alaturare sufleteasca, de parteneriat. Ei lucreaza foarte bine in domenii universitare, cat si in cele de psihologie, psihopedagogie si tot ceea ce tine de resurse umane, organizatii nonguvernamentale, deoarece asa cum am precizat si la inceput, sunt firi foarte compasive si le pasa de cei din jurul lor.

Citește și:  Astrologie kabbalistica

numarului 2 in numerologie

Cei care ajung sa isi defineasca aceste teluri vor fi poate mult prea nepasatori la propria situatie financiara daca se simt impliniti pe plan spiritual. Un alt punct pozitiv al nativilor nascuti sub vibratia numarulu 2 mai este si instinctul matern, vor mereu sa ii protejeze pe cei mai slabi de inger si vor fi mereu de partea lor, chiar daca asta va insemna poate la un moment dat sa greseasca. Ei pot sa cunoasca o persoana saraca, batuta de soarta care insa nu are un fond bun, si sa ii ia apararea acestuia numai pentru ca are aceste trasaturi de umil si de nefavorit al sortii.

Ce mai trebuie sa precizam insa referitor la acesti nativi, chiar daca vine in contradictie cu ceea ce am spus pana acum este si faptul ca fiind numarul 2 la mijloc cei mai multi dintre ei, care au un caracter mai slab si mai putin pronuntat intr-o directie pot manifesta o personalitate dubla. Asta vine insa din cauza faptului ca inca nu si-au gasit vocatia, nu stiu ce vor sa faca cu adevarat sau sunt foarte schimbatori.

Azi le place una, maine cu totul alta si se intorc asa impotriva propriei lor firi, pana cand gasesc ceva care cu adevarat sa ii atraga si sa ii tina acolo legati pana cand se simt impliniti si armoniosi. Una dintre menirile nativilor nascuti sub vibratia numarului 2 mai este si aceea de a gasi fericirea in doi, deci in cuplu si adesea ei vor deveni frustrati si depresivi daca nu au pe cineva alaturi sa le ofere iubire si intelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.