Interpretare vis in care apare un cizmar/pantofar

0
805
Interpretare vis in care apare un cizmar pantofar

Interpretarea viselor in care apare un cizmar/pantofar. Atunci cand visati un cizmar acesta prevesteste numai aspecte pozitive. Traditia romaneasca este de parere ca un cizmar care va apare in vis reprezinta faptul ca veti incheia o afacere plina de profit iar daca lucrati in comert cu atat mai mult, mai ales daca sunteti ager in ceea ce priveste comunicarea ori comertul sau vanzarile.

Pe de alta parte atunci cand visati un pantofar acesta mai poate fi interpretat si in functie de varsta, deoarece poate sublinia in vis o anumita slabiciune ce trebuie reparata, odata cu maturizarea.

Pe de alta parte cizmarul sau pantofarul din vis care ciocaneste inseamna ca veti afla de moartea unei rude ori a unui apropiat.

la pantofar

Cand visezi ca lucrezi cu un cizmar inseamna ca vei avea parte de succes in viata, ca ti se va arata calea catre noroc. In schimb daca o femeie viseaza ca sotul ori amantul ei este cel care face pe cizmarul inseamna ca va avea capacitati foarte bune de a se concentra iar dorintele i se vor implini.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un analfabet

Cizmele din vis reprezinta nestatornicie si multa invidie ce poate veni de la prieteni iar cizmele foarte mari inseamna ca va trebui sa va temperati comportamentul deoarece sunteti prea brutal, nu trebuie sa mai folositi forta pentru a va impune.

Cizmele mai pot simboliza si o bogatie pe care o adunati incet ori mult spor in treburi, daca visati ca aveti cizme inseamna ca sunteti invidiat pentru ca aveti noroc in afaceri, iar daca visati ca va comandati cizmele inseamna ca va asteapta o casatorie apropiata.

Cand visati ca va curatati cizmele inseamna ca aveti parte de neliniste, de invidie, de multa nestatornicie de la amici ori cunostinte. Cizmele noi reprezinta izbanda iar cele vechi reprezinta paguba si multa cearta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.