Interpretare vis in care apare o calugarita

0
16125
Interpretare vis in care apare o calugarita

Interpretarea viselor in care apare o calugarita. Atunci cand visezi o calugarita inseamna ca vei trece prin stari care nu te vor avantaja. Vei avea parte de multe deziluzii, nu vei reusi sa te adaptezi asa cum ti-ai dori tu in societate, mai ales pentru ca o calugarita este simbolul pustniciei, ea tinde catre caina si catre izolare pentru spalarea pacatelor.

Iar de aici pot deriva foarte multe simboluri dupa cum urmeaza: persoana care viseaza ca este calugarita inseamna ca simte nevoia sa se izoleze, sa mediteze in singuratate cu propria persoana, ori pur si simplu nu este o persoana sociabila, motiv pentru care deisgur prefera singuratatea, simtindu-se frustrat in fata celorlalti, inhibat, intimidat.

In cazul inc are visezi ca stai de o vorba cu o calugarita aceasta poate trimite cu gandul si la faptul ca reusesti sa ii ajuti pe cei din jurul tau, reusesti sa comunici bine cu ei, dandu-le sfaturi de folos, care ii scoate din impas. Niciodata nu lasi pe cineva la greu.

Atunci cand visezi ca te uiti la o maicuta inseamna ca vei avea parte de un necaz insa dupa acesta vei gasi si persoanele potrivite care sa te consoleze, sa-ti mangaie sufletul iar in cazul in care auzi in vis o maicuta care canta inseamna ca vei avea parte de unele mici accidente, din cauza neatentiei tale, visul fiind practic o avertizare asupra faptului ca ar trebui sa incerci sa te mai linistesti, sa devii mai temperezi si sa nu mai faci lucrurile in graba.

Daca visezi ca te faci calagurita in vis inseamna ca vei ramane nemaritata pana la batranete iar o calugarita in negru simbolizeaza faptul ca esti staan peste altii, ai calitati de lider, ii conduci cu putere, stii care iti sunt puterile reale.

In cazul in care visezi o calugarita la o manastire rugandu-se inseamna ca cineva te iubrest in secret sau poate chiar tu iubesti pe cineva si nu stii cum sa i-o spui, motiv pentru care sufletul te macina, subconstientul iti transmite un fel de cod secret prin vis, sugerandu-ti sa iti descatusezi sentimentele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un capitan

Atunci cand visezi o calugarita care lucreaza inseamna ca vei avea parte de un noroc bun in viitor, poate chiar vei castiga si ceva bani in plus de pe urma unor colaborari iar o calgarita moarta in vis reprezinta faptul ca iti vei pierde o ruda. Daca visezi o calugarita care se roaga inseamna ca vei avea parte de multe bucurii, nu vei avea nici o problema care sa iti umbreasca fericirea alaturi de familie, ori alaturi de persoana iubita.

Se spune ca atunci cand un barbat viseaza o calugarita iubita sa ii este infidela, sau sotia sa iar daca viseaza o calugarita foarte tanara inseamna ca pasiunile sale nu au fost implinite pe deplin, vrea ceva mai mult mai ales pe plan sexual. Atunci cand visezi o calugarita foarte batrana inseamna ca vei avea parte de unele intamplari, menite sa te maturizeze, sa te formeze intr-un fel mai bun. Daca visezi o calugarita care vorbeste cu tine inseamna ca vei trai unele drame sprirituale de proportii, vei avea parte de foarte multe depresii.

De regula calugarita din vis reprezinta un semn rau, de boala, mai ales in traditia romaneasca, insa in momentul in care visezi ca o calugarita lucreaza inseamna ca e posibil sa primesti o marire de salariu sau sa obtii un bonus deoarece ai fost foarte harnic la locul de munca iar superiorii te-au apreciat mult.

Consulta deasemenea si simbolul cuvintelor „maicuta” si „calugar”, desi in functie de context simbolurile pot fi cu totul altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.