Interpretare vis in care vorbesti cu o calugarita

0
4110
Interpretare vis in care vorbesti cu o calugarita

Interpretarea viselor in care vorbesti cu o calugarita arata faptul ca vor urma niste schimbari in viata ta, uneori poate fi vorba de niste schimbari de natura materiala sau dorinta de a atinge un tel foarte inalt.

Daca ai un vis in care vorbesti cu o calugarita inseamna ca te asteapta niste raspunsuri pozitive care o sa te bucure foarte mult. S-ar putea ca in viata reala sa fi dat niste examene sau sa dai in curand niste teste de promovare. Este posibil sa primesti confirmarea pentru un post superior si mai bine platit sau se poate sa auzi de la cineva ca vei fi promovat.

Totodata, visul in care vorbesti cu o calugarita mai inseamna si indemnul la o viata mai curata si reaminteste pastrarea unor indatoriri fata de alte persoane. Daca visezi asa ceva inseamna ca trebuie sa te debarasezi urgent de un anumit comportament daunator care iti influenteaza viata.

La fel de bine sugereaza si faptul ca trebuie sa iti respecti anumite promisiuni si angajamente, s-ar putea ca in viata reala sa iti incalci cuvantul dat intr-o afacere sau in alta operatiune si pot sa fie urmari neplacute.

Visul in care stai de vorba cu o calugarita si este suparata inseamna ca nu vei face asa cum iti dicteaza constiinta, este posibil sa iti calci cuvantul in fata cuiva sau s-ar putea ca cineva sa te impinga la fapte necugetate asupra carora ar trebui sa reflecti mai mult.

O persoana feminina daca viseaza ca sta de vorba cu o calugarita este un semn ca persoana respectiva simte un disconfort in viata sau in actiunile ei.

Citește și:  Interpretare vis in care esti batran intr-un azil

vorbesti cu o calugarita

In alte interpretari asemenea vis anunta niste greutati si stari de suparare pentru cel(cea) care viseaza. Daca ai asemenea vis inseamna ca este posibil ca iubita – iubitul – sa te insele cu altcineva.

Visul mai sugerereaza nevoia de liniste, de calmare, exista posibilitatea ca in curand sa ai nevoie de asa ceva, poate dupa o perioada in care ai trudit foarte mult intelectual sau ai fost macinat(a) de multe probleme si acum ai nevoie de maxima relaxare.

Visul in care vorbesti cu o calugarita care este vesela simbolizeaza rezolvarea unor neajunsuri, a unor situatii destul de delicate in care primesti ajutorul cuiva experimentat sau foarte bine intentionat.

Totodata visul mai anunta si faptul ca o persoana apropiata te va menaja, iti va tine companie in clipe grele si vei beneficia de intreg suportul moral de care ai nevoie.

Daca visul pe care il ai prezinta convorbirea intr-o manastire atunci este un semn ca ai ascuns ceva sau pastrezi o taina, de cele mai multe ori poate sa fie vorba de o taina sufleteasca, o legatura sentimentala secreta sau o taina de familie.

Visul in care te vezi discutand cu o calugarita batrana simbolizeaza implinirea unor dorinte vechi, niste planuri pe care le urmaresti de foarte mult timp si care se vor finaliza in curand. Daca este tanara calugarita atunci este un semn ca in viata reala ai niste planuri care inca nu isi gasesc rezolvarea, mai trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.