Interpretare vis in care esti sluga cuiva si trebuie sa faci tot ce iti spune

0
672
Interpretare vis in care esti sluga cuiva si trebuie sa faci tot ce iti spune

Interpretarea viselor in care esti sluga cuiva si trebuie sa faci tot ce iti spune se refera in principal la datorii pe care trebuie sa le platesti cuiva sau ai datorii karmice care trebuie rezolvate cumva in scurt timp.

Daca visezi ca esti o sluga si executi toate ordinele reflecta faptul ca in trecutul tau ai abuzat de o situatie sau ai abuzat o persoana de asemenea maniera incat viata ta s-a dezechilibrat la nivel imperceptibil insa tot viata va determina niste situatii, probabil identice, in care o sa fie nevoie sa restabilesti echitatea.

A visa asa ceva denota in general aspecte pozitive, castiguri si situatii benefice pentru tine si familia ta, este un semn ca in realitate o sa reusesti sa te debarasezi de o povara, o sa scapi de ceva, vei face pasi inainte ori alte persoane o sa isi schimbe atitudinea fata de tine intr-un sens pozitiv.

Daca te visezi sluga si stapanul  – stapana – te cearta este un semn ca in viata reala o sa ai discutii pe tema unor indatoriri pe care le ai fata de cineva si nu le-ai indeplinit cum se cuvine, reflecta faptul ca nu ti-ai facut treaba cum trebuie. Va trebui sa reiei anumite actiuni sau va fi nevoie sa discuti din nou cu cineva pentru a stabili unele intelegeri privitoare la bani sau alte bunuri.

faci ce ti se spune

Visul in care esti sluga si cineva te menajeaza reprezinta persoane false care vor incerca sa profite de pe urma ta sau, in alte situatii, cineva o sa incerce sa te foloseasca in scopuri mai ascunse fara sa iti dai seama. Visul te anunta ca este nevoie sa te pazesti de persoanele foarte amabile ce misuna pe langa tine si incearca sa iti intre in voie.

Citește și:  Interpretare vis in care planifici ce vei face cu viata ta

Daca visezi ca esti sluga si asculti tot ce ti se spune poate sa reflecte de fapt si o situatie viitoare in care cineva te va ajuta foarte mult cu conditia sa asculti si sa urmezi exact pasii sau etapele pe care ti le traseaza. Visul in aceasta ipostaza ilustreaza posibilitatea de a primi un suport real din partea unei persoane cu influenta si care te va sustine neabatut atata timp cat indeplinesti anumite criterii.

Este posibil ca in realitate sa ajungi la o intelegere foarte avantajoasa in planul afacerilor daca iti respecti anumite angajamente.

La locul de munca exista posibilitatea de a fi avansat sau iti poate creste salariul daca te angajezi sa atingi planurile trasate de catre superiori. In aceeasi ipostaza se mai poate presupune si o eventuala angajare, sau angajament la un proiect extrem de complex pe care o sa il pui in practica in anumite conditii.

Se poate ca in realitate sa tratezi unele avantaje sau sa conditionezi anumite activitati de suportul pe care ai vrea sa il primesti in alt plan al vietii. Spre exemplu, visul acesta ar putea sa te anunte ca in curand o sa ai posibilitatea sa iti imbunatatesti substantial calitatea vietii doar daca te supui ideilor cuiva ori daca te conformezi intr-o anumita situatie si faci ce ti se spune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.