Interpretare vis in care apare un zidar

0
730
Interpretare vis in care apare un zidar

Interpretarea viselor in care apare un zidar. Atunci cand visezi un zidar inseamna ca vei avea parte de o pierdere, fie financiara, fie emotionala, iar daca visezi un zidar care munceste inseamna ca iti vei achizitiona o noua locuinta sau ca iti vei construi una.

Daca in vis iti apare un zidar stand in pauza, inseamna ca in viitorul apropiat vei avea o neplacere cauzata de lenea ta sau de faptul ca nu iti dai toata silinta ca sa faci ceva bun, trebuie sa fii mai alert si sa nu te mai lasi abatut de aparente.

Cand visezi mai multi zidari e posibil ca cineva apropiat sa iti moara. Zidarul din vis mai poate simboliza si o deziluzie mare din partea unui om la care tii foarte mult insa in mod paradoxal, poate simboliza si relatii bune cu cei din jur.

zidar

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca zidarul din vis poate prevesti si o calatorie lunga, plina de succes si de activitati placute sau faptul ca va veti muta in alta casa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un balerin

Un zidar care munceste in vis mai poate insemna si faptul ca veti fi ocolit de boli, veti avea succes pe toate planurile sau ca aveti o forma fizica foarte buna ceea ce va duce la indeplinirea tuturor planurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.