Interpretare vis în care vezi o lingură de aur sau de argint

0
252

Aceste obiecte în vis pot avea interpretări diferite și în general sunt asociate cu familia și casa. Dacă visezi o lingură normală este semn că vei avea parte de stabilitate și bunăstare în viața reală. În general interpretările sunt pozitive la asemenea vise, dar există și cazuri în care lingura poate simboliza și anumite probleme – dificultăți, boli și obstacole.

Visul în care vezi o lingură de aur înseamnă speranță și fericire. Cei care visează o linguriță de aur vor avea parte de noroc în viață, mai ales în ceea ce privește latura financiară. De asemenea, lingurița de aur este semn de noroc și soartă bună. Aurul este un simbol al prosperității, stabilității, succesului. O ligură aurită în vis poate anunța și dezamăgiri de la persoane dragi.

Visul în care vezi o lingură de argint înseamnă boală sau ajutor de la o persoană influentă sau de la o rudă. Despre omul care visează multe linguri de argint se spune că i se va schimba soarta în bine.

Alte interpretări ale viselor cu linguri:

 • Dacă hrănești copilul cu lingura în vis, înseamnă că ai obiceiul de a uita mereu de anumite responsabilități gospodărești. Ar trebui să dai mai multă atenție copiilor, rudelor și prietenilor, iar în plus să-ți faci treburile casei la timp.
 • O lingură mică în vis prezice că se va naște un copil în familie.
 • O lingură ruptă în vis înseamnă că vei avea parte de un eveniment trist, dar apoi va urma o perioadă de prosperitate în viața ta.
 • O lingură nouă în vis simbolizează faptul că ești un om norocos.
 • Lingurile de lemn în vis semnifică armonie și reușită. Dacă există anumite probleme, ele se vor rezolva în curând. Lingurița de lemn în vis prezice și probleme la tractul gastro-intestinal.
 • Visul în care folosești o lingură arată că vei avea parte de noroc în realitate. De asemenea, utilizarea lingurii în vis semnifică și faptul că nu acorzi suficient timp treburilor casnice. Visul poate fi și un semn că trebuie să fii prudent în afaceri.
 • Dacă un bărbat vede în vis două linguri, sunt șanse să aibă o relație de cuplu fericită.
Citește și:  Interpretare vis in care vezi un magician ca face trucuri magice

Vise cu linguri care au interpretări negative:

 • Dacă visezi multe linguri este semn de probleme. Și furculițele în vis au aceeași semnificație.
 • Visul în care speli linguri și furculițe înseamnă că în realitate trebuie să corectezi anumite greșeli, pe care le-ai făcut, pentru că acestea au consecințe grave. Dacă nu acționezi la timp, este posibil să înduri o serie de probleme provocate de acestea.
 • Dacă visezi linguri și cuțite este semn de probleme de sănătate, de scurtă durată.
 • Visul în care pierzi o lingură prezice că vei fi victima unor excroci, sau al unor oameni fără scrupule, deci este posibil să ai o pierdere de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.