Interpretare vis in care apare un birjar

0
326
Interpretare vis in care apare un birjar

Interpretarea viselor in care apare un birjar. Daca visati un birjar inseamna ca veti face o serie de demersuri in zadar, fara fundamente si fara rezultate, te oboseti degeaba si nu esti rasplatit.

Din punct de vedere psihologic, atunci cand visezi un birjar inseamna ca esti persoana foarte cheltuitoare, vei avea foarte multe de pierdut din acest motiv, mai ales pentru ca nu reusesti sa fii constant in activitatile pe care le demarezi.

Trebuie sa incerci sa iti termini ideile, sa lupti pentru ele. Aici interpretarea visului difera in functie de foarte aspecte ale zodiei Birjar din zodiacul indian, iar lista se poate prelungi la nesfarsit.

Cel care viseaza un birjar inseamna ca isi va schimba foarte mult locul de munca, este intr-o permanenta cautare de nou, nu are simt practic si este foarte visator, va fi mereu credincios prietenilor, ii va ajuta mereu, va face tot ce le sta in putere ca sa ii sprijine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ucenicie

Un alt defect al persoanelor care viseaza foarte mult un birjar este acela ca sunt risipitoare, motiv pentru care niciodata nu au bani suficienti si ca niciodata nu isi accepta faptele, nu-si recunoaste greselile si mereu analizeaza, critica excesiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.