Interpretare vis in care apare o naluca

0
441
Naluca, Foto: witcheslore.com

Interpretarea viselor in care apare o naluca. Atunci cand visati o naluca, aceasta fiind echivalentul fantomei, este semn de bine. De regula fantoma din vis reprezinta si faptul ca va trebui sa incerci sa te impui in fata unor persoane care incearca sa profite de tine, dar daca visezi naluca unei persoane pe care o cunosti inseamna ca in realitate e posibil sa contactezi o boala, insa vei scapa repede de ea. Fantoma reprezinta si bunastare, fericire, deci daca visezi o naluca nu trebuie sa iti faci griji.

Naluca, Foto: witcheslore.com
Naluca, Foto: witcheslore.com

Pe de alta parte atunci cand visezi o naluca alba inseamna ca vei avea sanatate insa vei avea parte de deceptii din partea unui prieten. Daca visezi o naluca fugind de tine inseamna ca vei avea parte de noroc in afaceri si in dragoste iar atunci cand visezi unul dintre parinti ca si o naluca inseamna ca trebuie sa te feresti de un pericol. In aceeasi ordine de idei o naluca in negru simbolizeaza tradare multa, mai ales din partea unei persoane in care aveai foarte mare incredere iar daca visezi mai multe fantome inseamna ca vei avea parte de disperare in viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a uita”/ a se uita

O naluca moarta, care zace in vis, inseamna ca vei avea o viata lunga, o viata fericita, iar daca o vezi ca se plimba inseamna ca vei avea griji financiare. Daca visezi ca vorbesti cu o naluca inseamna ca vei avea de urmat un sfat bun pentru a nu da curs unei deziluzii, visul fiind si prevestitorul consolarii pe care o vei primi in cazul in care vei avea un necaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.