Interpretare vis in care ingheti de frig, iti este foarte frig si nu te poti incalzi

0
1322
Interpretare vis in care ingheti de frig, iti este foarte frig si nu te poti incalzi

Interpretarea viselor in care ingheti de frig, iti este foarte frig si nu te poti incalzi se refera la ingreunarea unor actiuni sau inhibare emotionala, nu poti sa iti exprimi sentimentele asa cum ai dori.

Daca visezi ca iti este foarte frig si nu ai posibilitatea sa te incalzesti atunci s-ar putea ca in realitate afacerile sa iti fie in pericol, vremea rece care te infrigureaza este un semn ca ceva nu este in regula deloc cu anturajul tau de prieteni sau asociati, exista posibilitatea sa ai surprize.

Visand ca iti este foarte frig si nu ai posibilitatea sa te incalzesti undeva exprima lipsa imaginatiei, duci lipsa de idei constructive, nu poti sa te exprimi asa cum ai dori.

Visul in care iti este foarte frig poate ilustra in unele cazuri si faptul ca te simti izolat(a) fata de restul sau fata de o persoana anume pentru care simti atasament, iar faptul ca nu te poti incalzi ilustreaza iposibilitatea de a inmuia inima cuiva, nu reusesti sa te faci placut(a) cuiva.

Daca in vis in acelasi timp mai apare si o alta persoana atunci se poate ca sa existe o legatura clara de natura sentimentala intre voi, eventual un raport, o relatie, o legatura de orice natura.

iti este frig si nu te poti incalzi

Daca visezi ca iti este foarte frig in casa si nu te poti incalzi atunci este posibil ca din anumite motive sa nu iti prea mearga treburile cu munca, o sa traversezi o perioada mai saracacioasa din acest punct de vedere.

Daca nu te poti incalzi deloc, incerci sa iti cauti un loc mai ferit sau nu gasesti haine care sa te fereasca de frig semnifica faptul ca nu o sa te poti folosi de nimeni si de nimic pentru a depasi o situatie de frustrare sau tristete.

Citește și:  Interpretare vis in care totul este inghetat

In alte cazuri exista posibilitatea sa nu fi in stare sa gasesti o modalitate convenabila de a trata cu alte persoane, indiferent de domeniul din care fac parte, hainele pe care le imbraci in vis simbolizand tertipurile de care o sa incerci sa te folosesti pentru a avea un succes in ceva.

Daca in vis nu te poti incalzi deloc s-ar putea ca in realitate sa nu poti sa strangi bani, banii iti scapa printre degete si nu reusesti nicicum sa pui deoparte nimic.

Visul in care iti este foarte frig si nu te poti incalzi, cauti o sursa de caldura pentru a scapa de un frig intens poate sa semnifice uneori si cautarea unui loc de munca nepotrivit pentru tine, un serviciu pentru care nu esti pregatit(a) si care poate sa iti produca insatisfactie sau probleme.

Fiindu-ti foarte frig in vis si cautand sa te incalzesti mai poate sa reflecte si cautarea unor cai de a stoarce bani de la cineva in mod necinstit, s-ar putea ca in viitorul apropiat sa te folosesti de niste trucuri pentru a tapa de bani o cunostinta sau pe altcineva.

Visul in care iti este foarte frig pe timp de vara si nu poti sa te incalzesti denota in realitate ca un anumit plan sau o calatorie pe care ai programat-o nu va mai avea loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.