Interpretare vis în care apare un liliac

2
36051
Interpretare vis in care apare un liliac

Atunci când visezi un liliac înseamnă că te așteaptă supărări foarte mari în viață, liliacul fiind de regulă un prevestitor al răului. Însă, având în vedere că acest cuvânt este polisemantic, vom încerca să explicăm pe rând ce înseamnă atunci când visezi un liliac ca animal și ce înseamnă când visezi un liliac ca floare.

În cazul în care visezi un animal liliac înseamnă că vei avea parte de o mare tristețe în viață, cineva te supără și vei cădea într-o mare depresie.

Dacă visezi că prinzi un liliac din peșteră, să știi că vei reuși să treci repede peste o boală, te vei însănătoși. În schimb, dacă visezi un liliac care fuge, înseamnă că reușești să scapi de dușmani și rămâi numai cu prietenii în jurul tău.

Dacă visezi că un liliac te atinge, înseamnă că vei avea parte de un mare ghinion, toate îți vor merge prost o perioadă. Iar dacă visezi că te uiți la un liliac, înseamnă că trebuie să ai mare grijă să nu pățești ceva rău.

Liliecii sunt creaturi nocturne care adesea simbolizează lucrurile ascunse sau necunoscute. Apariția lor în vis poate sugera, de asemenea, că ești în procesul de descoperire a unor aspecte neexplorate ale sinelui tău. Este important să ții cont de contextul în care apare liliacul.

De exemplu, dacă te visezi rătăcit într-o peșteră plină de lilieci, sentimentul de disperare sau anxietate poate fi amplificat. Dacă ești curios despre cum se leagă aceasta de interpretarea generală, poți explora interpretarea viselor în care te-ai rătăcit într-o peșteră și vezi lilieci.

liliac

Dacă visezi un liliac cum zboară înseamnă că cineva te va supăra, îți va provoca un necaz. Iar dacă visezi un liliac care zboară într-o peșteră ca într-o colivie și nu poate să iasă, înseamnă că cineva stă în umbră și urmărește să îți facă un necaz.

În cazul în care visezi un liliac care zboară noaptea, înseamnă că vei avea mici dificultăți la locul de muncă sau în familie, apar unele neînțelegeri.

Un liliac care zboară ziua înseamnă că ești un om senin, pașnic, dai dovadă de stabilitate în viață și iei toate lucrurile cu calm.

Un liliac ca și floare reprezintă foarte multă dragoste de care vei avea parte în viață sau în viitorul apropiat. Iar dacă visezi un liliac mov, înseamnă că vei avea parte de foarte multe remușcări, vei regreta amarnic tot ceea ce ai făcut sau poate ceva ce nu ai făcut.

Dacă visezi că ai un liliac în curte sau o grămadă mare din aceste flori, înseamnă că în viitorul mai îndepărtat vei avea parte de foarte multe victorii, însă trebuie să mai lupți ca să ajungi până acolo.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva devastat

Dacă visezi că primești un liliac înflorit, înseamnă că vei avea parte de o perioadă plină de necazuri. Iar dacă visezi un liliac negru, înseamnă că vei fi implicat într-un necaz.

Atunci când visezi o tufă mare de liliac, înseamnă că vei merge într-o călătorie frumoasă, care te va bucura. Iar dacă visezi că ai un buchet de liliac, înseamnă că cineva îți va spune ceva ce te va deranja.

Liliacul ca și animal este văzut din punct de vedere psihologic asemenea unui animal care întunecă mintea, el este simbolul unei rațiuni lipsite de sens, a unei furii nebanuite și a unei invidii fără margini.

Dacă visezi că un liliac se învârte în jurul tău și te sperie, înseamnă că vei avea parte de foarte multe supărări care te pot duce chiar până la depresie, te pot frustra, provocându-ți chiar și o boală psihică gravă. Astfel că el arată faptul că vei fi foarte supărat, cineva te deziluzionează enorm. Însă, numai în cazul în care liliacul din vis care se învârte în jurul tău te sperie. Dacă el nu te sperie, înseamnă că toate se vor schimba în bine pentru tine, nu vei mai avea nicio supărare.

Liliacul mai arată și faptul că cineva drag te va minți, așa că trebuie să încerci să dai pe față toate ascunzăturile ca să nu ai probleme. Liliacul din vis mai arată și faptul că trebuie să încerci să raționezi atunci când lucrezi cu bani, trebuie să fii foarte atent, precaut cu investițiile pe care le faci și să nu faci colaborări care ar putea să te ducă la pierzanie.

În cazul în care visezi că prinzi un animal în cușcă, înseamnă că vei reuși să îți revii după o boală dacă ai fost bolnav sau că cineva din familia ta își va recupera sănătatea.

liliac pasare

În tradiția chineză se spune că atunci când visezi un liliac ce zboară înseamnă că vei avea parte de multe lucruri bune și anume: vei trăi mult timp, fără probleme, vei avea parte de pace în viață, nu vei duce lipsă de nimic și vei fi bogat, vei avea multe calități intelectuale, vei muri împăcat cu sufletul și fără să suferi.

În mediile rurale se spune că liliecii sunt cei care apără animalele de toate bolile care se iau din natură, de toate infecțiile. Chiar dacă figura sa este una demonică, trebuie să nu uităm că un liliac stă cu capul în jos în momentul în care doarme sau stă agățat, ceea ce poate să simbolizeze o imagine inversată asupra lumii, deci tot ceea ce e plus poate să însemne minus și altele.

2 COMENTARII

  1. Am visat ca eram intr-o camera si veneau lilieci,pe rand,spre mine,pe geam si incercau sa ma atace dar ii prindeam si ii omoram imediat.In total m-au atacat 3-4 lilieci dintre care pe 2 i-am omorat in acelasi timp.Va rog sa-mi spuneti semnificatia ca nu gasesc nicaieri.

  2. Eu am vista ca aveam in paianjen in casa foarte mare Siam incercat sa il omor cu sprei de insecte si atunci s-a transformat intr-un lilac alb cu violet . Sotul a vrut sa il omoare si eu l-am oprit, prima oara am vrut sa il dau afara, dar cum se facea ziua am zis ca o sa astept pana se face noapte si il scot. Dar din era doar in pui s-a atasat de you si noi de el si nu am mai vrut sa il dam afara, i-am dat si in nume. Afara incepuse o Fortuna si vedem multa apa, si copaci care treceau cu tot cu apa pe langa casa.Imi spuneti va rog ce inseamna acest vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.