Interpretare vis in care apare dezbraca

0
2126
Interpretare vis in care apare dezbraca

Interpretarea viselor in care apare dezbraca. Atunci cand visezi ca te dezbraci in fata oamenilor, chiar daca sunt foarte putini sau foarte multi, inseamna ca in realitate esti o fire deschisa, sociabila, te arati asa cum esti tu, lumii, nu te ascunzi si nu incerci niciodata sa te deghizezi sau postezi in alta persoana fata de cea care esti.

Atunci cand visezi ca stai dezbracat in fata unei persoane de sex opus inseamna ca in realitate esti lipsit de inhibitii, nu te sfiesti sa arati lumii cum esti si in plus nu ai nici un fel de rezerve atunci cand esti in intimitate.

Daca visezi un copil dezbracat inseamna ca e posibil ca o fiinta nevinovata sa aiba nevoie de ajutorul tau, de sprijinul tau, fara a-i impune conditii, iar daca visezi un om batran dezbracat inseamna ca trebuie sa ai mai multe grija de felul in care te porti in societate sau in grupul de prieteni ori la locul de munca, deoarece se poate sa te faci de ras, sa devii chiar ridicol si lumea sa rada de tine, sa devii tinta glumelor lor proaste.

Atunci cand visezi ca o persoana de sex opus iti apare in vis inseamna ca simti nevoia de iubire, vrei sa fii bagat in seama sau sa cuceresti, vrei sa iti testezi propriile forte, sa iti verifici limitele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva in plus

Insa adesea si persoanele mai slabe de inger, mai sensibile pot isa oameni, persoane de sex opus dezbracate iar in cazul lor interpretarea este aceesi insa trebuie retinut un aspect: ele simt doar nevoia de afectiuen, care vine odata cu protectia, oferite ambele nu ca si un rezultat al unei lupte juste, dusa pentru suprematie (cum este cazul cuceritorilor), ci ca si compasiune, oferite din mila.

Atunci cand visezi ca dezbraci pe cineva inseamna ca in realitate vrei sa ajungi sa cunosti o persoana foarte bine, sa intri in sufletul sau, sa nu mai fie o enigma pentru tine si in nici un caz sa nu ramana nici un aspect din viata sa, nestiut de tine. Daca visezi ca te dezbraci in fata parintilor fara jena inseamna ca vrei sa destainui lor, sa nu mai ai secrete fata de ei, sa te inteleaga si sa te ajute.

Aceasta interpretare este valabila mai ales in cazul tinerilor, care nu au o relatie tocmai buna cu parintii, debracatul reprezentand astfel o incercare de apropiere, o invitatie in propria intimitate, fara a avea vreo tenta sexuala, desigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.