Interpretare vis in care apare un cactus

0
4409
Interpretare vis in care apare un cactus

Interpretarea viselor in care apare un cactus. Atunci cand in vis iti apare un cactus, acest lucru simbolizeaza in aparenta, prin spinii sai caracteristici, pregatirea apararii dar si al modului precis de actiune.

Asta inseamna ca in viata reala va pregatiti sa intepati pe cineva, sa atrageti atentia cuiva care lucreaza fara pic de menajamente si a carui actiuni va deranjeaza.

In schimb daca visati ca plantati cactusi inseamna ca veti avea parte de certuri cu prietenii si atunci cand visati ca aveti flori de cactus inseamna ca veti avea parte de noroc, de un destin favorabil, de multe activitati frumoase.

cactusi

Cactusul din vis mai poate reprezenta si pustietatea avand in vedere locul in care se gaseste cel mai adesea, cat si longevitatea si faptul ca nu aveti nevoie de prea multe in viata pentru supravietuire, va descurcati in orice situatie si puteti trai la fel de bine singur cat si cu cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o baltoaca

Totodata cactusul poate reprezenta si faptul ca ai o mare putere de adaptare la orice mediu, stii sa te protejezi singur, sa iti porti de grija singur, poate insa ai nevoie si de singuratate si sa nu mai fi deranjat de cei din jur, pentru ca te simti prea sufocat, prea limitat de ceea ce reprezinta societatea in care te zbati.

Atunci cand visezi un cactus se mai spune si ca esti atacat la locul de munca, colegii vor sa iti faca rau iar tu vei vrea foarte mult sa te razbuni, sa le platesti cu aceeasi moneda, insa va trebui sa dai dovada de mult calm si de diplomatie ca sa poti sa iti atingi scopul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.