Interpretare vis in care apare golf

0
512
Interpretare vis in care apare golf

Interpretarea viselor in care apare golf. Atunci cand visezi un joc de golf inseamna ca vei avea parte de companii foarte incantatoare din partea unor oameni apropiati tie, te vei simti foarte placut in prezenta unor oameni pe care abia ii cunosti, insa un joc de golf mai poate sa arate si faptul ca vei avea parte de mult succes pe plan individual, vei reusi sa te implinesti in viata, iar nimeni nu iti va pune obstacole.

Atunci cand visezi ca esti pe un teren de golf inseamna ca vei reusi sa iti dobandesti libertatea, sa iti exprimi clar si fara constrangeri toate dorintele si toate princiiple, insa poate sugera si dorinta de eliberare, de a fugi intr-o alta lume, undeva unde nimeni sa nu te bata la cap cu nimic si unde ceea ce vrei tu sau ceea ce gandesti este real si se poate implini.

Alternativ mai poate face referire si la o lume ideala, imaginara insa, deoarece o lume reala niciodata nu va putea fi ideala pentru nimeni.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bibliotecar

In cazul in care visezi ca te plimbi cu o masina de golf inseamna ca esti un om mult prea rece, nu reusesti sa te apropii de nimeni, ai un instinct de superioritate, nici nu esti in stare sa lupti prea multi pentru ceea ce vrei, te lasi purtat de val, parca nimic nu te poate presa sa iei initiativa sa faci si tu un pas, sa lupti.

Visul in care apari tu stand intr-o masina de golf poate sa sugereze faptul ca trebuie sa incerci sa fii mai dinamic, sa nu mai stagnezi si sa iti folosesti energia in scopuri mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.