Interpretare vis in care ascunzi lucruri

0
2571
Interpretare vis in care ascunzi lucruri

Interpretarea viselor in care ascunzi lucruri se refera in general la complicatii ce pot aparea sau la barfe, mai ales pentru femei, ilustreaza rusine fata de ceva.

Daca visezi ca ascunzi lucruri s-ar putea ca in viata reala sa incerci sa iti acunzi propriile defecte sau slabiciuni, arata faptul ca ai un sentiment de nesiguranta in fata altora, nu vrei sa dai nastere la vorbe nefondate si ironii din partea celorlalti.

Visul in care ascunzi ceva poate sa anunte ca treburile se vor complica semnificativ, indiferent ce afaceri sau tratative duci, indiferent de stadiul unor lucrari sau a unor relatii, se pare ca lucrurile vor lua o alta intorsatura decat te astepti, cel putin pentru o perioada scurta.

Daca visezi ca ascunzi ceva de partenerul(a) de viata atunci este posibil sa apara unele mici certuri insa trecatoare, daca ascunzi haine de cineva inseamna ca iti ascunzi caracterul, o sa te prefaci in speranta ca nu vei fii descoperit(a), in cazul in care ascunzi mancarea este posibil sa ascunzi faptul ca te-ai indragostit de cineva, poate iti maschezi sentimentele chiar de persoana de care esti amorezat(a).

In cazul in care visezi ca ascunzi niste bani s-ar putea ca sa te simti vinovat in realitate de modul in care ai castigat niste beneficii sau, in alte imprejurari, se poate sa iti ascunzi propria lacomie, o sa ai un comportament parvenit si o sa apara complicatii din cauza aceasta.
Daca in vis ascunzi de prieteni ceva atunci inseamna ca incerci sa iti ascunzi intristarea, o sa ai niste suparari pe care o sa le camuflezi de ochii celor apropiati.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi un rabin vorbindu-ti in sinagoga

pisica care se ascunde

Daca in vis ascunzi o palarie de cineva atunci o sa depui eforturi mari pentru ca ceilalti sa nu isi dea seama ca joci de multe ori teatru in diferite imprejurari, mimezi de multe ori un comporament doar ca sa fii pe placul cuiva sau din interes si o faci cu mare abilitate.
Asemenea imprejurari pot aparea zilnic in realitate, ascunsul palariei putant astfel sa capete diferite interpretari in functie de culoare, forma, material etc.

Daca in vis iti ascunzi jucariile de cineva atunci se poate ca in realitate nu poti sa ai un comportament natural fata de cineva apropiat, e ca si cum nu ai vrea ca acea persoana sa se joace si ea cu jucariile tale, nu ii permiti accesul in lumea ta de basm, de inocenta, ai dificultati in a alege pe cineva pe care sa il(o) poti primi cu adevarat in intimitatea sufletului tau.

Daca visezi ca iti ascunzi niste acte fata de cineva atunci incerci din rasputeri sa iti ascunzi adevarata identitate, adevarata personalitate de teama de a nu fi ironizat sau folosit, iti vei complica astfel viata deoarece o sa fie din ce in ce mai greu sa iesi din carapacea pe care ti-ai construit-o de unul singur – una singura.

Visul in care iti ascunzi pantofii reflecta faptul ca urmeaza niste complicatii la serviciu, discutii pe tema unor promovari sau schimbari de statut in cadrul firmei, pot sa apara complicatii si in casa sau in cercul restrans de cunostinte in care esti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.