Interpretare vis in care apare dulceata

0
203
Dulceata, Foto: zsuzsaisinthekitchen.blogspot.ro

Interpretarea viselor in care apare dulceataAtunci cand visezi dulceata inseamna ca ai parte de succes la locul de munca, de multa multumire, iar daca visezi ca mananci dulceata inseamna castig financiar, bucurii multe, insa pe de alta parte, daca te visezi mancand dulceata de unul singur mai poate reprezenta si singuratate, tristete mare, faptul ca te-ai implinit pe toate planurile inafara de cel al familiei sau al iubirii in cazul in care esti tanar. Cand visezi ca mananci dulceata din borcan inseamna ca ai parte de contradictii cu o persoana draga tie din cauza banilor sau din cauza principiilor diferite vizavi de ceea ce inseamna un mod de viata iar daca visezi ca faci dulceata inseamna ca e posibil ca in curand sa te casatoresti sau sa participi la o cununie ce leaga doua persoane foarte dragi tie.

Dulceata, Foto: zsuzsaisinthekitchen.blogspot.ro
Dulceata, Foto: zsuzsaisinthekitchen.blogspot.ro

Daca visezi ca faci dulceata in compania unei persoane inseamna ca vei lega relatii noi care vor dura mult timp bazate pe sinceritate, iar daca pregatesti fructele pentru dulceata in vis reprezinta faptul ca in viata reala vei avea multe suparari si pareri de rau, e posibil sa te afli in fata unei situatii care nu mai are nici orezolvare. O dulceata stricata, acrita, in vis reprezinta faptul ca esti o fire irascibila, nu te poti stapani, esti impulsiv si explodezi exact cand nu e momentul si daca vedeti pur si simplu dulceata in vis inseamna ca va veti certa cu unele cunostinte, poate chiar cu cei mai buni prieteni pentru simplul fapt ca aveti pareri diferite referitoare la unele aspecte sau planuri de viitor. Se mai spune ca daca visezi dulceturi sub orice fel de forma inseamna ca veti avea parte de castiguri multe, e posibil sa primesti o marire de salariu de la locul de munca, avand in vedere ca in general dulciurile ori dulceata reprezinta placeri, dorinte implinite.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „gem”, „dulciuri”, „ciocolata” sau „miere” ori „jeleuri”.

De cele mai multe ori dulceata apare mai ales in visele femeilor sau ale fetelor tinere. Ea simbolizeaza astfel faptul ca se vor implini din punct de vedere emotional, vor avea un partener de viata care le iubeste mult si le ofera tot ce vor, iar familia le va fi numeroasa si fericita.

In traditia englezeasca sau italiana a interpretarii viselor se spune ca atunci cand visezi dulceata nu este deloc un lucrur pozitiv in viata reala. E posibil sa ai, din acest punct de vedere, multa tristete afectiva, sa nu te simti implinit in ceea ce priveste dragostea sau relatiile cu cei din jur, mai ales cu persoanele de sex opus, dulceata fiind in vis exact ceea ce ai nevoie in viata reala: ocrotire si ganduri bune. In traditia occidentala se spune ca dulceata din vis iti aduce numai lucruri bune dar numai in cazul in care visezi ca o prepari cu o alta persoana sau o comsumi impreuna cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here