Interpretare vis in care privesti stele noaptea

0
15739
Interpretare vis in care privesti stele noaptea

Interpretarea viselor in care privesti stele noaptea reflecta in general implinirea unor dorinte sau a unor planuri mai mari, se refera la momente cruciale din viata ta in care destinul isi face simtita prezenta.

Daca visezi ca te uti la un cer instelat si stelele sclipesc inseamna ca viitorul tau este protejat, este garantat si orice intorsatura ar lua viata ta pana la urma vei ajunge tot acolo unde iti este destinat sa ajungi.

om ce se uita la stele

Visul simbolizeaza evenimente foarte placute care te vor afecta in mod pozitiv, s-ar putea sa primesti vesti imbucuratoare de la cineva si sa faci o calatorie mai indepartata.

Visul are referiri foarte bune si in planul afacerilor personale, de exemplu daca visezi stelele scaparand pe cer se anunta castiguri banesti importante, asta mai ales daca in realitate ai in derulare vreo activitate ce implica bani.

Daca cumva ai nelinisti si esti ingrijorat(a) din pricina vreunui esec in viata personala, atunci visul te anunta ca urmeaza o reusita in cauza in care tocmai ai esuat sau in ceva similar, o sa apara o oportunitate asemanatoare care te va face sa uiti de vechiul esec.

Visul in care privesti stele mai intunecate semnifica certuri cu persoanele apropiate sau necazuri in diverse planuri ale vietii, in special in cariera sau profesie.

Totodata asemenea scena prevesteste unele necazuri cu sanatatea, iar in situatia in care deja esti afectat(a) de vreo boala atunci s-ar putea ca ea sa se agraveze dintr-o data.

Visul in care privesti stelele noaptea mai simbolizeaza sansele mari care te asteapta in curand sau in viitorul nu prea indepartat, semnifica un plus de energie in actiuni si in gandire, ca si cum ai primi de undeva un imbold puternic de a continua o lucrare mai importanta sau o afacere de durata.

Citește și:  Interpretare vis in care te uiti printr-un telescop la stele

Visul semnifica prosperitate si recunoasterea valorilor si calitatilor tale, s-ar putea ca in sfarsit, dupa multa vreme, lumea sa inceapa sa iti recunoasca anumite talente in meseria pe care o practici sau un har mai aparte cu care esti inzestrat(a) de Dumnezeu.

Daca in vis te uiti la stele rosiatice atunci este foarte posibil ca in curand niste afaceri sa ti se complice foarte mult, s-ar putea sa urmeze pierderi de bani si necazuri cu partenerii, de asemenea aceasta ipostaza mai reflecta si ghinioane teribile care pot sa te dezechilibreze serios la locul de munca sau in alta activitate.

stele luminoase

Daca visezi ca pe cerul noptii este doar o stea luminoasa atunci s-ar putea ca in realitate sa ti se indeplineasca o mare dorinta, sau mai bine spus un mare ideal la care ai visat foarte multi ani si nu ai reusit sa il atingi.

In curand toate asteptarile tale vor da roade, ceva la care ai muncit din greu se apropie de final si urmeaza si beneficiile in urma stradaniilor tale.

Daca in viata reala nu ai asemenea planuri marete sau idealuri stralucite visul este un semn de schimbare pozitiva care te va nauci putin la inceput dar mai incolo vei intelege despre ce este vorba. In aceasta postura s-ar putea ca in scurt timp sa iti gasesti o noua relatie sentimentala sau o noua ocupatie mult ma apropiata de inclinatiile tale naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.