Interpretare vis in care apare namol

0
12026
Interpretare vis in care apare namol

Interpretarea viselor in care apare namol. Atunci cand visezi namol inseamna ca vei avea parte de un necaz mare, de multa suparare, poate chiar si cearta in casa, in familie, cu rudele. Namolul reprezinta de regula foarte multa mizerie, probleme de o seriozitate extrema, foarte grave iar daca visezi ca te acoperi cu el inseamna ca vei ajunge sa fii foarte sarac, nu vei mai avea nimic si va trebui sa apelezi la mila celor din jur.

Atunci cand visezi ca pici in namol inseamna ca cineva te vorbeste de rau, vrea sa iti strice reputatia, sa te faca de ras, sa iti terfeleasca numele prin noroi pana cand toata lumea te va ocoli si va vorbi numai de rau de tine, trebuie sa ai mare grija cu cei din jurul tau pe care nu ii cunosti prea bine.

Atunci cand visezi ca stai in namol inseamna ca trebuie sa muncesti foarte mult, sa depui un efort exorbitant ca sa poti avea cat de putin in viata, sa duci un trai decent.

Daca visezi ca ai namol in casa inseamna ca ai pus mana pe o colaborare care iti va aduce multi bani iar daca visezi ca intri in namol inseamna ca reusesti sa te cureti de pacate, ai sufletul pur, iti indrepti toate greselile si iti ceri iertare pentru tot ceea ce ai facut capatand simpatia celor din jur. atunci cand visezi ca esti impotmolit in noroi inseamna ca vei reusi sa ii multumesti pe cei din jur insa nu si pe tine, deoarece ai aspiratii mult ma mari.

namol

Atunci cand visezi ca esti murdar de noroi inseamna ca o persoana apropiata tie va avea probleme mari de sanatate, iar daca visezi ca esti de noroi pe picioare inseamna ca cineva te va face de ras, sau poate chiar tu te faci de ocara singur, te umilesti si ii faci pe cei din jur sa nu te mai suporte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a imbraca

In cazul in care visezi ca esti de noroi cu picioarele goale inseamna ca nu vei fi multumit de nimic din ceea ce faci si iti creezi singur probleme iar daca visezi ca te scufunzi in noroi inseamna ca vei strica foarte multi bani fara nici un fundament, te bagi singur in datorii si ajngi la sapa de lemn din cauza nechibzuintei.

Atunci cand visezi ca se scurge namol de pe deal spre tine inseamna ca vei avea parte de multa fericire in casa iar daca visezi ca scoti namol odata cu apa sau ca separi namolul de apa inseamna ca vei avea parte de un mare castig financiar.

In cazul in care visezi ca te tavalesti in namol inseamna ca e posibil sa ai grave probleme de sanatate, te imbolnavesti de o boala de piele sau poate ca ti se modifica locul de munca ori pozitia pe care o ai la locul de munca.

Daca visezi ca treci prin noroi inseamna ca vei avea parte de ghinioane, iar daca umbli descult prin namol inseamna ca vei avea o boala grea la picioare. Atunci cand visezi ca esti plin de namol inseamna ca cineva iti da informatii rele, care te intristeaza iar daca visezi ca ai mult namol in jurul tau inseamna ca te paste o nenorocire de proportii.

Atunci cand visezi ca ai namol pe haine inseamna ca un prieten pe care il consideri bun vrea sa iti faca rau, vorbindu-te de rau in fata altora si facandu-te de ras. Daca visezi ca mergi cu masina pe un drum plin de noroi inseamna ca vei fi obligat sa restitui bani celor de la care ai luat cu imprumut iar daca visezi ca ai mult namol pe picioare sau pe incaltari inseamna ca te vei umili in public, te vei face de ras in fata unor oameni importanti, ori te vei imbolnavi foarte tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.