Interpretare vis in care te zgarie pisica

0
9206
Interpretare vis in care te zgarie pisica

Interpretarea viselor in care te zgarie pisica reflecta in majoritatea cazurilor o persoana foarte vicleana aflata in preajma ta si de care trebuie sa te feresti.

Daca visezi ca o pisica te zgarie inseamna ca in scurt timp o sa ai de suferit de pe urma unei persoane feminine ce urmareste sa iti produca o paguba, cineva are de gand sa te duca de nas sau sa te vorbeasca de rau.

Pisica aparuta in vis reprezinta de asemenea un dusman foarte perfid, o persoana care nu se da in vileag asa de usor, cineva din apropierea ta care iti urmareste fiecare miscare si cu proxima oportunitate in care o iti lasi descoperite punctele sensibile o sa profite de ocazie.

La fel se poate spune si in cazul unei relatii amoroase cand perechea ta are de gand sa te insele sau sa te induca in eroare.

Daca te zgarie pisica in vis inseamna paguba de bani, s-ar putea ca in scurt timp sa pierzi o suma de bani in urma unei inselaciuni bine ticluite.

Daca visezi ca in prima instanta pisica se lasa mangaiata sau se gudura pe langa tine inseamna ca o sa te insotesti la drum cu cine nu trebuie, o sa intri intr-o afacere alaturi de o persoana total nepotrivita care o sa te lase balta atunci cand o sa iti fie lumea mai draga. Aceasta ipstaza ilustreaza in mod sugestiv posibilitatea ca in cercul tau intim de prieteni sa fie deja cineva care insista neaparat sa iti castige increderea.

zgarieturi de pisica

Daca visezi ca te zgarie o pisica alba atunci s-ar putea ca in scurt timp sa auzi vorbe foarte jignitoare de la o cunostinta apropiata, sau chiar de la un prieten – prietena, reflecta tradarea sublima, tradarea perfecta in care esti pagubit(a) exact de cine te astepti mai putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Diazepam

In cazul in care visezi ca te zgarie o pisica neagra atunci este posibil ca in realitate sa urmeze o perioada foarte grea, s-ar putea sa intampini greutati din partea unor persoane invidioase, sa urmeze mai multe ghinioane inexplicabile, s-ar putea sa iti faci inamici din senin.

Daca visezi ca te zgarie o pisica roscata atunci este posibil ca sa suferi o paguba din partea unei persoane pe care o simpatizezi foarte mult, o sa te certi cu un prieten(a) bun, o sa te deprime comportamentul unei cunostinte apropiate. Totodata, asemenea vis mai prevesteste si posibilitatea unui furt, nu unul important, insa se poate ca cineva sa te deposedeze de un bun.

In alte interpretari pisica, in special cea neagra, reprezinta anumite abilitati psihice, reprezinta puterea spiritului si libertatea de gandire si actiune. Intr-o astfel de ipostaza visul poate prevesti unele necazuri din cauza ca nu o sa poti sa te desfasori intr-o anumita directie din pricina altor persoane, visul este un semn ca cineva o sa iti produca un disconfort psihic accentuat.

Intr-o alta ordine de idei, aceasta scena prevesteste schimbarea unor planuri in mod neasteptat si negativ in urma unor discutii cu cineva. S-ar putea ca in realitate sa ai o discutie de principii cu cineva si sa iti dea peste cap planurile pe termen scurt deoarece iti va slabi increderea pe care o ai in propriile forte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.