Interpretare vis in care apare un copac

0
2495
Interpretare vis in care apare un copac

Interpretarea viselor in care apare un copac. Atunci cand visezi un copac cu fructe acest lucru inseamna ca vei avea parte de multa prosperiate din punct de vedere financiar, vei avea parte de fericire de proportii ori mai inseamna ca vei avea parte de intamplari neasteptate insa favorabile.

Copacul cu multe frunze din vis reprezinta o casnicie binecuvantata, acceptata de toata lumea, chiar o familie cu multi copii iar un copac inflorit poate reprezenta o casatorie in viitorul apropiat ori copii. Totusi cand visezi mai multi copaci care stau ingramaditi la un loc inseamna ca ai multi dusmani iar un copac care este daramat de o furtuna poate reprezenta si probleme pe plan financiar.

Daca visezi ca te urci intr-un copac inseamna in realitate ca vei avea parte de o reusita dupa multe primejdii si riscuri prin care ai trecut. Daca visezi ca smulgi un copac inseamna ca iti vei birui un dusman cu care ai avut multe de rezolvat in trecut. Atunci cand in vis iti apare un copac singur si micut, pricajit, inseamna ca esti lipsit de personalitate, insa te lupti mult ca sa reusesti sa iti creezi una.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un curcubeu

Daca visezi un copac taiat inseamna ca ti se apropie o nenorocire iar daca in vis tu esti cel care taie copacul inseamna ca vei iesi victorios in fata dusmanilor. Copacul stufos, cu o coroana bogata reprezinta protectia pe care in realitate o primesti de la cei cei din jur ori de la o anume persoana care iti vrea binele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.