Interpretare vis in care apare gaz

0
2676
Interpretare vis in care apare gaz

Interpretarea viselor in care apare gaz. Atunci cand visezi ca miroase a gaz inseamna ca vei face o serie de greseli care iti provoaca multe nenorociri, trebuie sa incerci sa fii mult mai precaut in deciziile p care le iei, sa devii mai atent cu cei din jur iar daca visezi se inatinde mult gaz in preajma ta inseamna ca trebuie sa fii cu ochii in patru pentru a nu face erori grave care pot insemna multe pagube.

Pe de alta parte mai poate insemna si faptul ca e posibil sa dai gres, chiar daca iti place sa te implici in tot felul de eveniment riscante.

Daca visezi ca esti implicat intr-o explozie de gaze inseamna ca esti avertizat asupra unei calamitati, poate ca in viata ta e pe cale sa apara o mare tragedie, daca visezi ca folosesti gaz pentru a lumina o incapare inseamna ca ti se pun multe obstacole, iar atunci cand visezi un jet de gaz inseamna ca simti nevoia sa fii liber, sa nu mai fii constrans de nimic, sa nu te mai manipuleze nimeni.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un nas

gaze

Daca visezi ca prepari mancare cu ajutorul gazului inseamna ca vei intampina multe piedici in ceea ce vrei sa faci iar daca visezi ca ai o soba cu gaz inseamna ca nu vei mai avea probleme de sanatate.

In cazul in care visezi ca miroase foarte tare a gaz este un indemn sa iti vezi de treburile tale, sa nu iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala si sa ai grija de propriile necazuri fara sa te implici in ale altora.

Atunci cand visezi ca arzi gaz inseamna ca e posibil sa legi o relatie frumoasa de natura amoroasa cu o persoana care are o situatie financiara foarte buna si te va ajuta mult. Atunci cand visezi ca o perosana te ajuta sa opresti o scurgere de gaz inseamna ca cineva cunoscut tie vrea sa te faca de ras, sa te implice intr-o cearta de proportii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.