Interpretare vis in care apar oase

0
4422
Interpretare vis in care apar oase

Interpretarea viselor in care apar oase. Atunci cand visezi ca alegi oase inseamna ca prietenii sau cunostintele iti fac o mare suparare si te agiti pentru ei, vrei sa le rezolvi problemele, daca iti apar oasele tale in vis ca fiind bolnave inseamna ca trebuie sa ai grija la accidentele rutiere, daca visezi oase de pe care dai carnea jos inseamna ca vei avea o mare paguba, daca visezi ca aduni oase inseamna ca un amic foarte bun la care tii mult si care iti este fidel se va indeparta de tine.

Oasele de animale din vis reprezinta faptul ca vei strica foarte multi bani din cauza extravagantei si vei ramane falit iar daca visezi oase de elefant inseamna ca in curand vei avea parte de foarte multa fericire, e posibil sa castigi si o suma de bani destul de mare si vei trai bine.

In cazul in care visezi ca iti creste un os de la umar in sus inseamna ca vei fi inselat de partenerul de viata si vei avea multa suparare in casa iar daca visezi oasele unui om mort inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, deoarece e posibil sa te pasca o boala mare, tot in acest context e posibil sa ai si multe dificultati in comunicarea cu cei din jur. daca visezi ca duci oase de mort inseamna ca vei avea parte de un lung sir de probleme pentru o perioada interminabila.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rac

oase

Daca visezi ca te dor oasele inseamna ca e posibil sa ai probleme de sanatate mai ales la sistemul locomotor iar daca visezi oase calde sau fierbinti inseamna ca vei avea multe pierderi financiare, daca visezi ca gasesti oase inseamna ca vei avea probleme la locul de munca, intampini greutati iar daca visezi ca dai peste o gramada de oase inseamna ca cineva dintre neamuri va muri curand.

Atunci cand visezi oase foarte mari inseamna ca ai dificultati in comunicarea cu cei de sex opus iar oasele de om inseamna si ca o cunostinta foarte iubita de tine va fi departe pentru o buna vreme si nu o vei mai vedea. Daca visezi ca sufli in oase inseamna ca vei avea parte de un mare esec mai ales daca faci investitii financiare iar atunci cand visezi oasele tale durerande inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate, la fel ca si atunci cand visezi ca ti se frang oasele.

Atunci cand visezi ca iti ies oase prin umar se mai spune si ca te vei indragosti de un om pe care inca nu il stii si care te va fascina, iar in popor se spune ca atunci cand visezi oase trebuie sa dai de pomana la morti. De cele mai multe ori oasele din vis reprezinta modificarile majore care apar in viata ta in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.