Trasaturi fizice ale zodiei Taur

0
988
Trasaturi fizice ale zodiei Taur

Zodia Taur are poate dintre cele mai rafinate trasaturi fizice, insa puternice in acelasi timp, iar delicatetea lor aproape ca aduce cu tipul animalic la care face referire, insa avand o mare prudenta asupra gingasiei abstracte pe care aceasta o emana. Chipul unui nativ din zodia Taur poate sa aiba adesea forma unui trapez, sau chiar a unui trunchi de piramida, nativul avand in sine o constructie foarte usor de definit prin intermediul geometriei, avand pana si maxilarele dezvoltate in cele mai multe cazuri, sau cel putin proeminente. Insa nu ne vom opri aici deoarece alte trasaturi fizice primeaza la acesti nativi pe care le vom enumera in continuare.

De regula gingasia cu care se prezinta un nativ Taur vine desigur de la planeta sa guvernatoare Venus, insa nu trebuie sa uitam ca si Luna are aici o mare influenta asupra acestora, dandu-le putin mister si o oarecare alura materna, vizibila destul de mult prin aspectul fizic. Cei mai multi Tauri se pot prezenta ca niste personaje deosebit de bine facute, dar exista si exceptii.

Zodia taur

Ei pot fi macar inalti, daca nu solizi iar reprezentantele  feminine ale acestei zodii par sa aiba o forma de para a corpului, ele sunt foarte dezvoltate in partea de jos, iar reprezentantii masculini, dimpotriva in partea de sus. Ca sa incercam totusi sa facem o lista de criterii dupa care poate fi definit un nativ din zodia Taur, in functie de trasaturile sale fizice, probabil va trebuie sa facem referire si la mersul si mimica sa.

Totusi aici se poate sa nu putem contura intocmai niste trasatauri, deoarece ele, oricat ar fi de tipice pe atat de mult pot diferi. De regula un nativ din zodia Taur are cu sine mersul hotarat, insa adesea brusc sau prea incet, agale, iar  atunci cand vorbeste pare sa vrea sa cuprinda in mainile sale intregi spatii sau macar cateva lucruri, pe care trebuie sa le gesticuleze.

Citește și:  Cum seduci barbatul Balanta

Adesea pot parea prea calmi, sau prea agitati, dorind mereu sa fie in miscare sau cel putin emanand un aer indaratnic. Chipul lor exprima sinceritate si niciodata nu se vor uita in alta parte in afara de ochii celui cu care vorbesc in momentul unei discutii. Adesea parul unui nativ din zodia Taur este de culoare inchisa, de regula un brun inchis sau un brun mai deschis, iar el poate parea molatic mai ales la femei, daca acestea in poarta lung.

trasaturi Taur

Cat despre ochi putem spune ca si ei exprima o gingasie aparte, dorind poate sa atraga in toata nuanta lor de „miere – aluna” simpatia celor din jur si sa ofere la randul lor ceea ce unii au nevoie dar niciodata nu vor cere – intelegere si sprijin. Ce mai este specific nativilor din zodia Taur in toate aceste trastauri fizice pe  care le putem contura la comun este si faptul ca cei mai multi dintre ei pot sa aiba intr-adevar o constructie robusta, insa in special femeile, emana un aer elegant si rafinat, pe caare putini nativi din alte zodii il pot obtine.

Este ceva specific infatisarii lor si intotdeauna vor aborda o tinuta office, chiar daca va fi vorba de un tricou sau de o bluza mai sport, ei se vor asorta in asa fel incat sa dea o nota de eleganta intregii tinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.