Cristale norocoase pentru zodia Capricorn

0
671
Granat

Pentru nativii din zodia Capricorn cristalele norocoase sunt cele de pamant indeosebi, cat si cele care sugereaza stablitate. Astfel aici putem incepe lista cu jadul, indiferent de culoarea sa, aceasta fiind o piatra deosebita pentru cei care s-au nascut in zodia Capricorn. Jadul alb de pilda este o piatra care ii ocroteste de energiile distrugatoare si negative pe care cei din jur le pot emana. Fiind considerata piatra sfanta a rasei galbene, jadul aduce cu sine purtatorului foarte multe facilitati, mai ales daca este ales ca si talisman norocos. El sprijina luarea hotararilor potrivite, ajuta la o organizare si programare potrivita a propriilor planuri, distribuind toate energia catre unghiurile necesare creatiei.

Jadul

Jadul
Jadul

Jadul este de asemenea foarte bun si pentru atragerea persoanelor de sex opus, pentru a gasi iubirea adevarata, pentru a dobandi intelepciune, pentru a avea noroc in castigarea finantelor si in efectuarea platilor. Va protejeaza mai ales de inselatorii. Avand in vedere ca jadul este un cristal guvernat de Luna, el aduce si multa afectiune, spirit matern, sentimente frumoase si depline, implinire spirituala. In special pentru nativii din zodia Capricorn, jadul este bun pentru a asigura fidelitatea si sinceritatea in iubire, in cazul in care acestia au dubii. Va atrage mereu iubire, adevar si protectie, find totodata si o piatra a vietii lungi, cat si a intelegerilor umane.

Acest cristal trimite adesea cu gandul la umanitate, la respect si intelegere reciproca, ajutand mai ales in problemele  casnice, acolo unde apar certuri in familie sau intre prieteni. Este un cristal norocos si benefic mai ales pentru reprezentantele feminine ale zodiei Capricorn, alungand magia, ajutand mamicile sa isi protejeze copii si sotiile sa isi tina casa. Jadul este un cristal recomandat mai ales pentru cei care se simt pierduti, fara un scop in viata, lipsiti de afectiune, singuri, ajuta la un somn bun, lispit de griji, sau chiar lipsit de tulburari, de cosmaruri, este foarte potrivit pentru a fi oferit intre amici. Jadul aduce incredere, precizie, demnitate, succes, prietenie si intelegere, cat si echilibru psihic si emotional.

Citește și:  Planetele in casa I-a

Obsidianul fulg de nea

Obsidianul fulg de nea
Obsidianul fulg de nea

Un alt cristal norocos pentru nativii din zodia Capricorn mai este si obsidianul fulg de nea, acesta fiind considerat in vremurile de demult chiar o piatra dumnezeiasca, avand un rol important in cultura azteca. Obsidianul fulg de nea ajuta foarte mult pe cei aflati in impas, sa depaseasca toate greutatile, sa treaca cu bine peste eventualele probleme, sa se inteleaga foarte bine cu cei apropiati si sa isi deschida inima catre cei care merita.

Obsidianul asigura de asemenea si foarte multe sentimente pure, sincere, curate, aduce pace in suflet atat purtatorului cat si celor din jur, trimite catre progres spiritual si material. Obsidianul fulg de nea este potrivit nativilor din zodia Capricorn mai ales in perioadele dificile, in momente de cumpana, deoarece acesti nativi nu sunt tocmai obisnuiti cu modificarile bruste si nici chiar cu cele mai minore. Inhiba de asemenea furia, stresul, alunga energiile rele de orice natura ar fi ele. Totodata obsidianul este foarte bun si pentru cei care doresc sa renunte la anumite vicii, precum fumatul sau alcoolul, ajutandu-i sa isi protejeze organismul.

Zirconul

Zircon
Zircon

O piatra caracteristica nativilor din zodia Capricorn este si onixul negru, aceasta fiind o piatra a stabilitatii, a protectiei sufletesti si mintale, iar zirconul de asemenea aduce celor nascuti sub semnul Capricornului un echilibru mental, o corectitudine in luarea deciziilor, cat si o memorie mai buna, mai rezistenta, fiind un bun protector in calatorii si in drumuri lungi.

Granatul

Granatul
Granatul

Finalmente si granatul este un cristal norocos pentru nativii din zodia Capricorn, acesta avand aceleasi calitati protectoare, fiind considerata o piatra protectoare a celor care iubesc, a cuplurilor tinere in special, ajutand si in perioadele mai reci de afara, deoarece protejeaza de raceala si gripa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.