Interpretare vis in care esti in intuneric si nu reusesti sa dai de lumina

0
5734
Interpretare vis in care esti in intuneric si nu reusesti sa dai de lumina

Interpretarea viselor in care esti in intuneric si nu reusesti sa dai de lumina se refera in majoritatea cazurilor la perioade destul de confuze si lipsite de solutii imediate.

Daca visezi ca esti in intuneric si nu poti sa iesi la lumina undeva inseamna ca in viata reala o sa urmeze zile ciudate si nu neaparat bune, s-ar putea sa te confrunti cu situatii delicate sau personaje rauvoitoare.

In aproape toate ipostazele asemenea vis reflecta incapacitatea de a rezolva o situatie anume, simbolizeaza mari lipsuri materiale insa mai ales un impas sentimental sau spiritual.

Daca visezi ca esti in intuneric si ratacesti aiurea fara sa dai de vreo lumina este un semn ca in viata reala o sa te straduiesti in zadar sa gasesti o cale de iesire dintr-un impas major.

Daca prevezi cumva unele greutati in plan financiar atunci cu siguranta visul te anunta ca urmeaza zile sumbre in aceasta privinta, ceva o sa mearga prost si este posibil sa urmeze dificultati si griji.

Visul prevesteste necazuri si neintelegeri cu alte persoane, pot sa fie simple cunostinte ori colegi de la serviciu, ori foarte bine s-ar putea sa ai neintelegeri in familie.

Daca visezi ca stai in intuneric si nu te misti deloc s-ar putea ca in realitate sa stagnezi intr-o situatie complicata si lipsita de vreo speranta imediata, visul sugereaza ideea ca o sa te deprime ceva si nu o sa mai ai chef sau putere sa cauti o cale de iesire.

nu reusesti sa dai de lumina

Daca visezi ca te misti agitat(a) in intuneric s-ar putea ca in viata reala sa cauti cu disperare un raspuns la o imprejurare nefericita sau sa te chinui sa ajungi la un consens cu o persoana.

Citește și:  Interpretare vis in care te uiti cu un binoclu la Luna si vezi orase

Daca in realitate ai probleme in aceasta privinta cu cineva si nu reusesti defel sa cazi la o intelegere atunci s-ar putea ca o situatie neconvenabila sa se prelungeasca mult timp, exista posibilitatea ca unele relatii incordate sa persiste si chiar sa se adanceasca. La fel se poate spune si in cazul relatiilor sentimentale si in orice alt tip de relatie.

De asemenea, visul in care ratacesti prin intuneric fara sa dai de lumina reflecta la nivel spiritual o ratacire reala, simbolizeaza o perceptie total eronata asupra unui subiect sau asupra unei situatii. Daca in viata reala te zbati sa rezolvi ceva si nu reusesti atunci exista posibilitatea ca sa nu abordezi corect problema, nu cunosti intreaga poveste sau nu cunosti amanuntele unei situatii.

Totodata, visul in care esti in intuneric poate sa aiba legatura cu o boala iminenta si ale carei simptome nu le-ai luat in considerare, s-ar putea sa cazi la pat bonav(a) si sa dureze ceva timp pana o sa te insanatosesti. Deoarece in vis nu reusesti sa dai de lumina, aceasta situatie presupune faptul ca in viata reala o sa ai ceva de furca in ceea ce priveste insanatosirea, s-ar putea sa dureze ceva mai mult decat te astepti.

Daca visezi ca esti in intuneric si nu poti sa dai de lumina s-ar putea ca in realitate sa te afli pe un drum gresit in viata si sa nu intalnesti inca persoana potrivita pentru a te ghida in directia potrivita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.