Interpretare vis in care esti in namol sau mocirla

0
6122
Interpretare vis in care esti in namol

Interpretarea viselor in care esti in namol sau mocirla reflecta in general situatii mai dificile prin care o sa treci, reprezinta perioade greoaie in care o sa te zbati sa ajungi la liman.

Daca visezi ca esti in mocirla si esti plin(a) din cap pana in picioare atunci semnifica faptul ca in viata reala o sa te izbesti de unele obstacole in munca ta sau intr-o activitate permanenta pe care o ai.

prins in namol

Daca visezi ca ai doar pe o anumita parte a corpului noroi sau namol atunci este foarte posibil ca acea parte sa simbolizeze o activitate care iti va fi ingreunata pentru o perioada.

Daca esti in namol cu picioarele atunci s-ar putea ca in realitate sa nu gasesti calea potrivita pentru a rezolva o problema, sau calea pe care ai ales-o este foarte greoaie, iti solicita foarte mult din timp si din bani, te epuizeaza.

Daca visezi ca stai in mocirla pana la piept atunci este posibil ca in viata reala sa ai probleme mai grave cu sanatatea, probabil in scurt timp o sa observi anumite simptome de care vei scapa cu dificultate.

Visul simbolizeaza o perioada in care o sa fie nevoie sa descalcesti situatii mai complicate care nu sunt neaparat opera ta insa te vor afecta pe tine in primul rand.

Daca in viata reala ai probleme incalcite la serviciu atunci visul te anunta ca o sa trebuiasca sa depui un efort cel putin triplu fata de ceilalti pentru a le rezolva, semnifica eforturi multiple cu scopul de a repara o situatie sau de a aduce o lucrare la un anumit stadiu.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi doar apa tulbure

Daca in realitate ai probleme cu imaginea ta in fata celorlalti visul este un semn ca o sa fie nevoie de multe dovezi din partea ta ca toate barfele sunt vorbe goale si de fapt au fost rostite fara fundament real. Visul reflecta vorbe foarte grele care te vizeaza si iti vor afecta starea de spirit in mod cat se poate de negativ.

Daca in viata reala deja ai greutati si te lupti sa scapi de datorii sau alte probleme visul acesta prevesteste ca o sa mai dureze ceva pana o sa te eliberezi de griji insa in cele din urma o sa iti recapeti optimismul si daunele suferite.

namol

Daca visezi ca te tavalesti in mocirla sau in namol inseamna ca in realitate o sa te complaci intr-o situatie cel putin penibila sau negativa, o sa iti dai seama ca nu o sa te alegi cu mare lucru de pe urma unei imprejurari insa o sa iti convina sa te afli doar in preajma unor persoane. In aceasta ipostaza s-ar putea ca in viata reala sa accepti o invitatie din partea cuiva cu o faima destul de proasta care stii foarte bine ca iti va afecta si tie negativ imaginea insa o sa te complaci pentru o vreme.

La fel de bine se poate ca aceasta scena sa simbolizeze o mare datorie materiala sau morala pe care o ai fata de cineva anume, visul te anunta ca nu vei scapa asa de usor, o sa trebuiasca in cele din urma sa intorci un favor sau sa inapoiezi niste lucruri sau niste bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.