Interpretare vis in care apare judecata

0
2480
Interpretare vis in care apare judecata

Interpretarea viselor in care apare judecata. Atunci cand visezi ca esti la o camera de judecata inseamna ca vei avea parte de multe necazuri, cineva, poate seful de la locul de munca, iti face un bilant la toate aptitudinile si rezulta ca nu esti cel mai potrivit in unele activitati, motiv pentru care vei fi inlocuit.

O judecata de clerici inseamna ca vei avea parte de depresii, de multa tristete iar daca visezi ca esti chemat la judecata inseamna ca urmeaza o perioada foarte urata in viata ta, plina de nenorociri.

Cand visezi ca esti de fata cand ciineva este judecat se aplica aceeasi interpretare, insa te vei si certa cu unii oameni, iar daca visezi ca participi la o judecata intre preoti inseamna ca vei avea un necaz in famiie, poate chiar un deces.

In cazul in care visezi ca esti chemat la Judecata de Apoi inseamna ca cineva te tradeaza si iti pierzi toti banii, poate cazi victima unui jaf, vei avea parte de tristete.

Judecata din vis, indiferent de ce natura ar fi ea, are ca echivalent renastere, reinvierea corpului, si desigur in cele din urma, biruinta spiritului asupra a tot ceea ce inseamna material.

judecata

Prin urmare, cand visezi ca tu esti persoana acuzata la o judecata inseamna ca va trebui sa iti asculti mai mult constiinta, sa nu mai savarasesti lucruri murdare, sa te cureti sufleteste, aceasta judecata fiind mai degraba o autocorectare, te evaluezi singur.

Daca visezi ca asisti la o judecata se mai spune ca trebuie sa incerci sa devii mai darnic, deoarece cu lacomia nu vei ajunge departe, daca visezi ca participi la o judecata ce are loc intr-un cadru de biserica inseamna ca trebuie sa fii mai credincios, incepi sa devii mai bun, te intereseaza mai mult viata religioasa, iar daca visezi ca esti judecator inseamna ca cei din jur vor apela la ratiunea ta ca sa rezolvi unele probleme, desi nu esti in nici o masura.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o carte

Daca visezi o carte de judecata sau ziua judecatii inseamna si ca in realitate va trebui sa treci peste o etapa a vietii tale, sa faci parte dintr-un rit, ceremonie care sa te ajuta sa treci mai departe. Astfel ca aceasta idee mizeaza pe faptul ca trebuie sa uiti de trecut, sa lasi ceva in urma, sa uiti de cineva sau de ceva, bazandu-se pe principiul plutonian, si anume regenerare prin distrugere.

E posibil ca visul sa fie si o avertizare asupra faptului ca nu faci ceea ce trebuie in viata, ti-ai gresit vocatia, trebuie sa treci catre o noua perioada pentru propria ta dezvoltare, sa iti fructifici toate calitatile si sa profiti de ele. In acelasi timp se poate vorbi si de faptul ca tot ce ai muncit in trecut, toate eforturile tale si toate obosesile, vor incepe acum sa dea roade, sa se concretizezi si visele tale sa devina realitate, vei fi rasplatit.

Astfel ca daca visezi o carte de judecata inseamna ca in realitate esti un om onest, poti reflecta singur asupra propriei persoane si stii atunci cand gresesti, faci tot posibilul sa iti ceri iertare, sa indrepti lucrurile iar daca visezi o judecata de apoi inseamna si ca reusesti sa iti indrepti defectele, devii in cele din urma implinit, traiesti in armonie cu tine insuti, gasesti pacea interioara de care toata lumea are nevoie, iti respecti propria persoana.

Insa daca judecata de apoi iti da sentiment de nesiguranta, de frica inseamna ca in realitate ti-e frica sa renunti la ceea ce trebuie, ai multe regrete, iti lipseste increderea, pacea interioara si te inchizi mult in tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.