Interpretare vis in care apare o coroana

0
2186
Interpretare vis in care apare o coroana

Interpretarea viselor in care apare o coroana. Coroana este de regula simbolul puterii insa cand apare in vis aceasta reprezinta faptul ca abuzati de puterea pe care o aveti. Daca visati o coroana de aur inseamna ca va simtiti superior fata de cei din jur si e posibil sa fiti orbit numai de avutii, de bani si de faima, uitand de lucrurile cu adevarat importante.

Coroana de spini reprezinta multa suferinta, coroana de mirt inseamna ca veti avea parte de o nunta ori o noua etapa va incepe in viata voastra, una mai fericita. Atunci cand visati ca dati o coroana inseamna ca nu comunicati suficient cu cei din jur iar o coroana cu flori poate reprezenta gloria, norocul, poate chiar o mostenire.

Cununa inseamna o masa de gala iar coroana de argint inseamna multa sanatate, de vreme ce coroana de aur mai poate insemna si o cariera frumoasa, plina de demnitate, in timp ce coroana de brad poate sa simbolizeze un mare triumf. Coroana de flori inseamna avere, placeri, insa si necazuri in iubire iar daca florile din coroana sunt ofilite atunci e posibil sa aveti probleme de sanatate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cimitir

O coroana de iedera inseamna multa prietenie, o coroana de maslin inseamna succes, una de spini reprezinta multa suferinta iar o coroana de verdeata inseamna glorie, onoare, o coroana pe cap simbolizeaza depasirea unor dificultati iar atunci cand visati ca reglati o coroana pe cap inseamna ca veti inainta pe plan social. Coroana de imparat inseamna mult noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.