Interpretare vis in care apare o capra

0
16257
Interpretare vis in care apare o capra

Interpretarea viselor in care apare o capraAtunci cand visezi o capra inseamna ca trebuie sa faci economii deoarece astfel vei avea si satisfactii foarte mari. Atunci cand visati capre care behaie inseamna ca in realitate un om va critica foarte mult si nu il puteti contrazice deoarece are perfecta dreptate.

Atunci cand visati o capra care sare zglobie inseamna ca sunteti o persoana aroganta ori nechibzuita, insa prezinta si multa instigare, chiar daca veti trece peste obstacole. Capra zglobie din vis mai poate reprezenta si duiosie amestecata cu dragoste nestatornica.

Atunci cand visati capre negre la un loc cu capre albe inseamna ca veti avea un succes formidabil iar daca caprele din vis sunt slabe si putine inseamna saracie. Atunci cand visati coarne de capre inseamna ca aveti in cariera parte de un progres foarte rapid. Totodata caprele din vis mai pot simboliza si tristete foarte mare.

Daca visezi capre domestice inseamna ca vei avea profit, multa bunastare, vei avea parte de viata imbelsugata mai ales daca caprele din vis sunt grase. Acelasi simbol se aplica si daca vezi in vis foarte multe capre, deci vei avea parte de avere, de belsug, iar daca visezi ca mulgi o capra inseamna ca vei avea un caz de boala in familie ori ca reputatia ta este intr-un mare pericol.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un creion

Capra

Atunci cand visezi o capra neagra aceasta aduce in viata reala multe neplaceri, ghinion ori chiar nenorociri in familie iar daca in vis iti apare o capra de munte ori pe o stanca inalta, inseamna ca ai parte de averi mari, de bogatii.

Atunci cand visezi o capra salbatica inseamna ca vei avea parte de egalitate intre semeni, libertate deplina si cand visezi ca tai o capra inseamna ca te paste mizeria datorita nepasarii de care dai dovada. Atunci cand visezi o turma de capre inseamna ca ai noroc si ca daca faci economii poti ajunge departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.