Interpretare vis in care esti intr-o tara straina si nu te descurci

0
3987
Interpretare vis in care esti intr-o tara straina si nu te descurci

Interpretarea viselor in care esti intr-o tara straina si nu te descurci se refera la situatie stranii si evenimente care te vor conduce spre aspecte necunoscute ale personalitatii tale sau imprejurari total straine in care o sa trebuiasca sa te descurci cu succes.

Daca visezi ca dintr-o data esti intr-o tara straina si nu reusesti sa conversezi cu nimeni semnifica faptul ca in curand o sa treci printr-o situatie destul de complicata in care nu vei putea comunica cu cei de langa tine, nu o sa fi pe aeeasi lungime de unda.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in realitate mai ai multe de invatat referitor la oameni si felul in care trebuie sa lucrezi cu ei, ai o lipsa mare in acest domeniu si nu ar strica sa te apuci sa observi cu mai mare atentie felul in care relationeaza ceilalti, ai multe de asimilat.

Visul in care nu te descurci intr-o tara straina simbolizeaza o imprejurare stranie in care nu te vei descurca orice ai incerca, s-ar putea sa dai peste o persoana cu care nu doar ca nu ai nimic in comun ci si nivelul la care gandeste fiecare este total diferit. In aceasta circumstanta s-ar putea sa fie nevoie sa conlucrezi cu o astfel de persoana la un proiect sau veti avea ceva de facut impreuna.

turist pierdut

Daca visezi ca esti intr-o tara straina si nu te descurci deloc poate sa aiba legatura si cu lipsa de intelegere a propriului comportament, se poate ca anumite reactii de-ale tale in fata unor situatii sa nu le intelegi prea bine si nici sa nu reusesti sa iti dai seama ce le-a declansat, poate sa fie vorba de o neconcordanta intre gand si actiune, nu iti coordonezi bine faptele cu modul de a gandi.

Citește și:  Interpretare vis in care vorbesti o limba straina in alta tara

Visul in care esti intr-o tara straina si nu te poti descurca sa ajungi undeva intr-un loc anume ilustreaza greutatea cu care reusesti sa iti pui in ordine prioritatile, tot timpul o sa te apuci de un lucru fara sa il termini pe cel precedent, incaleci situatii una peste alta si sari de la un subiect la celalalt fara a termina cu bine nimica in final.

O astfel de deruta in realitate poate sa confuzioneze subconstientul si sa iti transmita astfel de vise anormale in care nimeni nu se mai intelege cu nimeni si fiecare se simte ca intr-o tara straina vorbind cu straini.

Daca in viata reala ai nelamuriri in ceea ce priveste o relatie de prietenie cu cineva sau un parteneriat atunci visul este un semn ca in scurt timp situatia o sa fie si mai confuza deoarece se pare ca fiecare intelege doar ce vrea fara sa mai asculte pe celalalt, sau nici macar nu isi da osteneala sa inteleaga.

Visul in care esti intr-o tara straina si nu te descurci cu vorbitul poate sa insemne de fapt ca in realitate fugi de lucruri care iti depasesc puterea de intelegere, s-ar putea ca in scurt timp sa nimeresti intr-o situatie cam complicata pe care o sa incerci sa o eviti cu eleganta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.