Interpretare vis in care apare o dalta

0
107
Interpretare vis in care apare o dalta

Interpretarea viselor in care apare o dalta. Atunci cand visezi o dalta inseamna ca vei deveni foarte celebru, e posibil sa cei din grupul tau social sa te omagieze din acest motiv, ori chiar sa iti fie destinat sa ajungi o celebritate mare iar daca visezi ca folosesti o dalta inseamna ca vei avea nevoie de foarte multa forta de caracter, putere fizica, iti trebuie un ajutor pe care il vei folosi ca sa depasesti anumite situatii, obstacole, ori pentru a va croi o cale in viata, un drum care in cele din urmaa va va bucura cu faptul ca v-a fost destinat.

In traditia persana se spune ca atunci cand visezi o dalta aceasta inseamna ca de fapt ti-e frica de moarte iar arhitectura sacra explica dalta ca fiind activitatea principala a masculinitatii masculin. Nici nu e de mirare ca dalta simbolizeaza dalta la persi deoarece ei isi construiau mormintele, siciriele cu aceste ustensile, sau in orice caz, ciopleau cavourile.

Pe de alta parte se mai spune ca atunci cand visezi ca folosesti o dalta inseamna ca in realitate te straduiestis a ajungi undeva sus la locul de munca, vrei sa iti faci o cariera frumoasa de care sa te ppoti bucura si sa ai un loc de munca la care sa mergi cu drag. In cazul in care visezi o dalta, nici nu trebuie sa iti faci grij deoaree totul va fi in favoarea ta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un canal

Se mai poate spune si ca din punct de vedere emotional e posibil sa renunti la conceptiile vechi pe care le aveai si sa adopti cu totul alta atitudine fata de iubire, vrei sa icnepi sa simti altfel si sa nu mai traiesti legat de constrangeri sau alte reguli impuse de cei din jur sau de teama ta de a nu suferi. Vei asculta mai mult de ceea ce iti spune inima, de ceea ce iti dicteaza, decat de ratiune, reusind astfel sa simti iubirea in toate formele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.