Interpretare vis in care apare descoperi

0
699
Interpretare vis in care apare descoperi

Interpretarea viselor in care apare descoperi. Atunci cand visezi ca descoperi ceva si iti face placere inseamna ca in realitate te vei bucura de noile tale indeletniciri, poate ca iti faci noi hobby-uri, e posibil sa fii nevoit insa sa lucrezi mult ca sa poti ajunge la nivelul in care sa stii exact ceea ce iti place si ce vrei sa faci cu viata ta.

Daca visezi ca descoperi o comoara inseamna ca nu vei avea noroc la bani iar daca visezi ca descoperi oase intr-o groapa inseamna ca te gandesti foarte mult la trecut, oasele fiind chiar simbolul trupului tau, al sinelui, al unei parti pe care ai decis sa o lasi in urma si sa nu-ti mai amintesti de ea ori pe care pur si simplu ai decis sa o anulezi.

In cazul in care visezi ca descoperi o fapta urata a cuiva, ca il deconspiri, inseamna ca in realitate esti urmarit de propriile ganduri care nu iti dau pace deoarece ai facut ceva gresit sau poate ca ai avut un comportament urat fata de cineva, fiind momentul si cazul sa iti ceri scuze.

Daca visezi ca descoperi secretul cuiva inseamna ca in realitate totul iti este foarte accesibil si nu ai nevoie de nici un sfat, esti o persoana puternica care poate sa se bazeze pe propriile sale fapte.

Citește și:  Interpretare vis in care apari cazand

descoperire

Atunci cand visezi ca descoperi o oala cu mancare si cand ii iei capacul iese abur in sus inseamna ca vei avea o serie de obstacole chiar daca acestea nu sunt tocmai vizibile, nu le poti vedea sau constientiza decat poate dupa ce le vei depasi.

In cazul in care visezi ca descoperi ca ai multe mizerie sub covor inseamna ca ai multe lucruri tainuite in viata ta si te temi continuu ca va veni momentul in care va trebui sa dai totul pe fata.

In cazul in care visezi ca te plimbi pe strada singur si decoperi ca esti urmarit inseamna ca in realitate vei avea parte de unele intrigi, poate ca cineva din umbra incearca sa iti faca rau si vrea sa iti puna piedici.

In cazul in care visezi ca esti detectiv si descoperi o crima inseamna ca in realitate reusesti sa iti faci bine treaba la locul de munca insa daca visezi ca cineva te ajuta inseamna ca vei avea mereu o persoana care sa iti spuna sau chiar care sa iti ordone ceea ce trebuie sa faci la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.