Interpretare vis in care descoperi ca ti s-a furat ceva

0
52212
Interpretare vis in care descoperi ca ti s-a furat ceva

Interpretarea viselor in care descoperi ca ti s-a furat ceva se refera in general la probleme emotionale sau risipa inutila de energie.

Visul in care descoperi ca ti s-au furat banii si ii cauti necontenit insa nu mai gasesti nimic reprezinta lipsa de intelegere fata de cineva, o sa ai mici greutati in a percepe asa cum se cuvine niste aspecte emotionale.

Data fiind natura foarte “emotionala” a unei asemenea scene, faptul ca ti se fura ceva are un efect profund de natura psihica si emotionala in acelasi timp, nu ar fi de mirare ca in realitate sa te simti pagubit(a) de o sansa ori de posibilitatea de a face ceva.

Descoperind ca iti lipsesc niste haine din casa si in acelasi timp visezi ca ai impresia ca cineva ti le-a furat poate sa simbolizeze de fapt ca nu o sa poti sa ai o atitudine potrivita intr-un context anume, imaginea ta o sa aiba de suferit in public sau intr-o alta companie de prieteni.

Daca hainele reprezinta imaginea si statutul tau fata de ceilalti atunci cu siguranta furtul hainelor tale poate reprezenta la urma urmei si lipsa inspiratiei sau o “denigrare” in fata altora.

vis in care ti se fura ceva

Daca in viata reala te pregatesti sa faci fata unor intalniri sau unor contacte cu persoane mai speciale atunci visul te anunta ca s-ar putea sa nu te ridici la inaltimea statutului tau sau, intr-o alta ordine de idei, visul iti sugereaza ca ai nevoie de un anumit stil de abordare, de o anumita atitudine, in functie de ce haine observi ca iti lipsesc din garderoba.

Citește și:  Interpretare vis in care iti faci un acvariu cu pesti

Daca visezi ca ti-au disparut farfuriile din casa atunci exista posibilitatea sa te confrunti cu niste ghinioane in scurt timp, lipsa sanselor te va afecta putin, nu vei avea noroc intr-o activitate.

Visul in care descoperi ca ti-a furat cineva masina poate sa reprezinte lipsa elanului din viata, o sa te apuce lenea de a face ceva, nu o sa mai ai acelasi spor ca si inainte in munca sau in alta activitate, o sa ai eventual dificultati mai mari in a-ti atinge niste obiective.

Visul legat de furtul masinii este mai complex si reflecta in mjoritatea cazurilor greutati si obstacole intr-o activitate, o sa dureze mai mult timp decat te-ai asteptat ca sa rezolvi niste treburi.

In situatia in care visezi ca cineva ti-a furat ceasul de la mana reflecta intr-o oarecare masura dezorientare in viata de zi cu zi, lipsa armoniei cu care te-ai obisnuit pana acum, s-ar putea ca o persoana sa iti strice tot echilibrul interior. In acelasi timp asemenea vis poate semnifica faptul ca o sa iti dai peste cap programul sau o iti incurci niste activitati si o sa ai pagube minore.

Visul in care descoperi ca ti-a disparut telefonul poate sa semnifice in realitate lipsa de comunicare adevarata cu cineva sau faptul ca nu o sa mai poti sa te exprimi la fel de eficient ca inainte, o sa treci printr-o perioada mai dificila din acest punct de vedere, nu poti sa iti accesezi nivelul spiritual, duci lipsa de inspiratie in relatiile cu ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.