Interpretare vis in care apare un bazait

0
428
Interpretare vis in care apare un bazait

Interpretarea viselor in care apare un bazait. Atunci cand visam un bazait inseamna ca ceva anume ne jeneaza in viata de zi cu zi, ne simtim deranjati de cineva sau de ceva.

Bazaitul din vis poate deveni stresant adesea ceea ce se poate traduce si prin faptul ca avem parte de multa oboseala la locul de munca, colegii ne streseaza si mai tare, ne bazaie la creier sa terminam un proiect care trebuia terminat de multa vreme, nu ne dau pace si ne provoaca multe temeri.

Daca visezi ca o musca, albina, bondar bazaie deasupra cuiva, e posibil ca tu sa fii persoana care streseaza, sa devii sacaitor, ori in relatia de cuplu, ori in colectivul pe care ti l-ai facut ori la locul de munca.

In cazul in care visezi ca tu esti cel care bazaie inseamna ca vrei sa iesi in evidenta, sa fii observat, sa te ia lumea in considerare chiar daca nu faci prea mult efort ca sa meriti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a traversa”

Bazaitul din vis, insa, poate fi si echivalentul unei situatii in care esti blocat si care nu-ti da pace pana nu o rezolvi.

Atunci cand visezi bondari sau tantari care te bazaie si te ciupesc inseamna ca iti va merge prost o perioada, esti incurcat in unele probleme care te fac sa suferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.