Interpretare vis in care apare un elastic

0
944
Interpretare vis in care apare un elastic

Interpretarea viselor in care apare un elastic. Atunci cand visezi un elastic care se intinde tare, inseamna ca aveti o mare putere de mobilitate, de adaptare, de acomodare in fel si fel de situatii si medii, sunteti o fire rezistenta, flexibila in acelasi timp. Un elastic rupt inseamna ca veti face abuzuri, nu mai aveti rabdare pentru nimic, faceti excese si exagerati in orice.

Pe de alta parte elasticul din vis poate sa sugereze si faptul ca in realitate firea dumneavoastra maleabila va poate dauna, ar trebuie sa incercatis a fiti mai dus cu propria persoana cat si cu cei din jur, insa ascultand mereu si opiniile lor. Aceasta explicatie este mai ales aplicabila celor care au o pozitie de conducere in societate sau la locul de munca.

In cazul in care visezi un elastic care nu se intinde, nu prezinta elasticitate inseamna ca in realitate incercati sa acceptati opiniile exterioare, doriti sa va impuneti unele convingeri insa in cele din urma caracterul propriu va este mult mai puternic si nu reusiti sa finalizati ceea ce v-ati propus. Atunci cand visezi ca cineva iti daruieste un elastic inseamna ca trebuie sa fii mai maleabil, sa incerci sa devii un om mai tolerant si sa arati mai multa iubire celor din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pluta/ a pluti/ plutire/ plutind

Pe de alta parte daca visezi un elastic de par inseamna ca esti o fire foarte optimista, ai in general relatii bune cu cei din jur, stii sa apreciezi dreptatea, elasticul de par fiind in general simbolul sociabilitatii, al interactiunilor umane. Poate sugera si o fire foarte deschisa, capabila de a accepta idei noi, o fire imaginativa, plina de creativitate, o fire care se exteriorizeaza mereu, extrovertita, niciodata inchisa, niciodata tacuta ori izolata.

Oamenii care adesea viseaza elastic, fie ca e de par, fie ca e de alt tip, sunt oameni care vor mereu sa fie inconjurati de un grup mare de prieteni, nu vor putea trai niciodata izolati, niciodata singur, iar meditatia lor launtrica se rezuma mereu la ganduri rostite cu voce tare. Nu trebui sa ignoram nici faptul ca acetsi oameni ar trebui sa stie sa isi aleaga un un mediu de lucru potrivit pentru a se putea dezvolta, in caz contrar e posibil sa tinda catre anxietate, depresii, ori frustrari de proportii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.