Interpretare vis in care apare o comoara

0
982
Interpretare vis in care apare o comoara

Interpretarea viselor in care apare o comoara. Atunci cand visezi o comoara inseamna ca ai posibilitati de reusita la care nici macar nu te astepti. In schimb daca visezi ca nu gasesti o comoara pe care o cauti intens inseamna ca in viata reala alergi dupa fantasme, nu esti prea realist si vei avea parte de pagube din acest motiv, insa ele nu vor fi prea mari.

Atunci cand visezi ca dezgropi o comoara inseamna ca poti pierde o anume speranta pe care o aveai iar situatia financiara ti se poate agrava, dar sunt si sanse sa treci peste. Daca visati ca ingropati o comoara, acest vis prevesteste o inselaciune pe care doriti sa o faceti unui prieten ori unui om, pe care pana la momentul respectiv, v-a fost amic sau l-ati tratat prieteneste.

Astfel ca subconstientul va avertizeaza ca trebuie sa fiti mai omenos. Daca visati ca o persoana ingroapa o comoara inseamna ca cineva vrea sa va insele, sa va induca in eroare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare descoperi

comoara

Atunci cand visati ca sunteti in cautarea unor comori inseamna ca veti avea parte de multa sanatate iar daca visati ca sunteti pe ocean si cautati o comoara inseamna ca veti primi un cadou de valoare.

Totodata daca visati ca gasiti o comoara pe care nu ati cautat-o inseamna ca veti face cateva calatorii foarte palpitante. Cand visati ca gasiti o comoara se mai spune si ca veti avea parte de un viitor stralucit alaturi de un om care va poarta noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.