Interpretare vis in care esti doctor si faci o operatie cuiva

0
633
Interpretare vis in care esti doctor si faci o operatie cuiva

Interpretarea viselor in care esti doctor si faci o operatie cuiva se refera in prima instanta la ajutorul pe care il acorzi cuiva, este cea mai comuna interpretare si cea mai plauzibila. Daca visezi ca faci o operatie cuiva inseamna ca cineva are nevoie de aportul tau nemijlocit intr-o problema vitala, este un semn ca iti vei ajuta un prieten sau o prietena intr-un caz nu neaparat de ordin medical ci la fel de bine poate sa fie o necesitate sentimentala ori un aspect psihologic.

In unele cazuri a visa ca faci o operatie cuiva poate insemna ca doresti sa indepartezi un rau din viata cuiva. Visul in care esti doctor simbolizeaza si respectul de sine sau respectul pe care ti-l acorda lumea in general, inseamna ca esti o persoana vazuta cu ochi foarte buni, o persoana la care oricine poate apela pentru un ajutor concret.

Daca visezi ca operezi pe cineva este un semn cat se poate de clar ca s-ar putea sa ti se ceara sprijinul intr-o cauza personala, cineva are nevoie de tine si iti vei oferi ajutorul in curand. Visul presupune o problema mai delicata si mai complexa, s-ar putea sa fie vorba de probleme de stricta intimitate iar faptul ca cineva anume te solicita in asa ceva este un semn de mare pretuire.

Pentru cineva care are o stare financiara destul de precara tu pari sa fi solutia ideala, deoarece in viata reala o sa ai surpriza de a ajuta pe cineva intr-o problema urgenta, chiar daca nu cu bani dar macar cu niste sfaturi utile sau cunostinte.

Citește și:  Interpretare vis în care ai un accident și rămâi fără un deget la mână sau la picior

doctor in timpul unei operatii

In anumite conditii visul ar putea fi mai explicit daca ai tine minte ce anume operezi, sau ce organ este afectat deoarece fiecare in parte reprezinta o problema specifica in care iti oferi ajutorul.

Daca visezi ca operezi inima cuiva s-ar putea ca in viata reala sa joci rolul de “umar” pe care cineva va plange, sau ti se va confesa in legatura cu deznadejdi si compromisuri in viata sentimentala.

In cazul in care visezi ca operezi intestinele cuiva inseamna ca in viata reala cineva iti va cere ajutorul in legatura cu niste increngaturi complexe in care a intrat fara voia lui(ei), poate fi vorba de pierderi de bani, certuri, calomnii, situatii urate care necesita o rezovare foarte abila.

Daca visezi ca faci o operatie la stomacul cuiva este un semn ca cineva are nevoie de incurajarea ta speciala, se afla intr-un moment de descumpanire si ii trebuie un imbold puternic pentru a prinde curaj din nou.

Daca in vis nu observi fata pacientului poate sa sugereze faptul ca esti chiar tu persoana care are nevoie de eliminarea sau renuntarea unei parti negative de comportament ori a unui blocaj psihologic.

Daca se pune problema din aceasta perspectiva atunci este un semn ca ai nevoie de ajutorul cuiva sau eventual poti descoperi chiar tu aspectul negativ care iti influenteaza viata. Poate ca o sa trebuiasca sa renunti in curand la anumite lucruri de care esti atasat(a) foarte mult ori va trebui sa renunti la anumite comportamente fata de ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.