Interpretare vis in care apare un pantof

1
6215
Interpretare vis in care apare un pantof

Interpretarea viselor in care apare un pantof. Daca visezi ca ai un pantof ca si femeie inseamna ca vei avea un sot iubitor si muncitor, vei reusi sa iti atingi toate scopurile iar daca visezi ca ai un singur pantof in picior inseamna ca ciineva te asteapta, te langa el/ ea.

Pantofii barbatesti din vis reprezinta faptul ca iti merge foarte bine la locul de munca, nu ai de ce sa iti faci grij iar daca visezi ca iti curati pantofii inseamna ca te vei certa cu cei dragi sau poate cu prietenii cei mai buni.

Daca visezi pantofi de copil inseamna ca vei primi un loc de munca mai bun sau dimpotriva vei avea parte de o avansare la actualul loc de munca iar daca visezi pantofi de dama inseamna ca vei face un drum alaturi de o persoana placuta, insa te vei certa cu cineva din familie, pantofii de lemn inseamna ca vei trai ins aracie iar pantofii de lemn pe care ii si porti inseamna ca vei avea lipsuri mari si aproape ca nu vei avea ce manca.

Daca visezi ca iti duci pantofii la reparata inseamna ca trebuie sa iti asculti instintele sufletului, daca visezi pantofi noi inseamna ca vei primi foarte multe cadouri iar daca visezi ca ai un singur pantof in picioare inseamna ca vrei sa ai pe cineva langa tine de care iti este dor si pe care il iubesti foarte tare.

pantof

Daca visezi ca iti pierzi talpa de la pantof inseamna ca vei avea un mare noroc si trebuie sa profiti de el. Daca visezi ca iti pierzi pantofii inseamna ca vei avea multe lipsuri iar daca visezi ca repari pantofi inseamna ca in general vei avea un trai comod si calm.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o sala

Daca visezi ca porti pantofi rupti sau stricati inseamna ca nu vei reusi sa te intelegi bine cu cei din jur, vei fi umilit, daca visezi ca ai un pantof vechi inseamna ca trebuie sa fii mai precaut deoarece ceva urat ti se pregateste.

Pantofii din vis mai arata si ca vei face o calatorie, poate fi insa vorba si despre o noua etapa a vietii tale pe care trebuie sa o traversezi, daca visezi un pantof fara pereche, inseamna ca iti cauti pe cineva de sex opsu care sa iti fie aproape, nu vrei sa mai fii singur, vrei sa fii iubit, rasfatat sau se mai poate vorbi si despre nevoia de a gasi o persoana alaturid e care saa lucrezi, competenta si de incredere.

Atunci cand visezi ca ai in picioare pantofi noi inseamna vei merge pe un durm necunocut iar daca visezi ca porti pantofi vechi inseamna ca vei avea parte de foarte multa intelegere si iubire in casa, nu vei mai duce lipsa de bani iar in grupul de prieteni domneste pacea.

Daca visezi ca daca visezi ca arunci cu pantofi sau iti pierzi unul in zare inseamna ca te asteapta o perioda incarcata cu griji chiar daca vor fi mici, daca visezi ca pantofii te jeneaza, inseamna ca vei avea discutii aprinse cu amicii. Se mai spune ca atunci cand visezi un singur pantof inseamna ca cineva anume te vrea, desigur o persoana de sex opus.

1 COMENTARIU

  1. Stii cumva ce inseamna daca am visat ca mi-am cumparat o pereche de incaltaminte de culoare portocalie, iar cand am ajuns acasa i-am probat din nou si am constatat ca se dezlipeste cu usurinta talpa si m-am dus sa returnez incaltarile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.