Interpretare vis în care apare o mumie

0
1983
Interpretare vis in care apare o mumie

Atunci când visezi o mumie înseamnă în realitate că vei avea sau ai multe remușcări, ai multe temeri, vei comite multe greșeli sau ai comis greșeli care se revarsă acum asupra prezentului. Mumia din vis reprezintă adesea și faptul că încep să iasă la suprafață unele lucruri terifiante, unele fapte murdare pe care ai crezut că le-ai îngropat, însă nu este deloc așa.

Este posibil să ai multe secrete în viața ta intimă și din acest motiv să te temi că ele vor ieși la suprafață. Atunci când îți apare o mumie în vis, nu este deloc semn bun, deoarece ea aduce numai necazuri, numai greutăți, piedici și multe certuri, din cauza că îți sunt văzute defectele, cineva îți descoperă adevărata față.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că mumia din vis reprezintă faptul că îți zboară adesea gândul la o persoană care nu mai este în viața ta, este decedată, și sugerează ideea că trebuie să înveți să acorzi mai mult respect celor care nu se mai află printre vii, să fii mai simțitor față de cele sfinte și să îți îngrijești spiritul mai mult.

Din punct de vedere psihologic, mumia din vis reprezintă și faptul că riști să devii pasiv, să nu te mai implici în nimic, să devii inactiv, să te detasezi total de cei din jur și să nu mai dai dovadă de afecțiune. Nu vrei să ieși din fantomele trecutului, deoarece îți este prea frică de viitor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fete urate

Dacă visezi că te mumifici, înseamnă că te lași pierdut în vechile tale îndeletniciri, nu vrei să adopți nimic și să accepți nimic nou. Ești genul de om care nu vrea să evolueze deloc, pentru că este împotriva firii sale, preferă să stagneze în trecut, în tradiție, iar evoluția nu este deloc de domeniul său, la fel cum nici progresul nu poate să încapă în principiile sale învechite.

Visurile în care apare o mumie adesea ne transportă în trecut, invocând simbolismul antic și semnificații profunde. În cultura egipteană, mumiile sunt asociate cu nemurirea și viața de apoi, ceea ce poate sugera că visul tău este legat de teme precum reînnoirea, transformarea sau chiar teama de moarte.

Un astfel de vis ar putea fi, de asemenea, un semnal de a te elibera de trecut și de a îmbrățișa schimbarea, întrucât mumiile reprezintă adesea lucruri care au fost păstrate neschimbate pentru o lungă perioadă de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.