Interpretare vis in care apare o oala

0
6830
Interpretare vis in care apare o oala

Interpretarea viselor in care apare o oala. Atunci cand visezi o oala inseamna ca vei participa la o cina in familie de sarbatoare in cadrul careia vei avea foarte multe de castigat iar daca visezi ca ai o oala inseamna ca te vei cununa in curand.

Daca visezi cioburi de oala inseamna tot ceea ce te astepti sa fie bine va fi foarte rau iar o oala la foc inseamna ca vei merge la masa cu cineva drag sau ca vei participa la o nunta.

In cazul in care visezi o oala de noapte inseamna ca vei avea probleme de sanatate iar daca visezi mai multe oale care sunt puse pe foc inseamna ca vei fi invitat sa iei masa la cineva insa totul se va termina cu discutii aprinse.

oala

Atunci cand visezi o oala veche de cupru inseamna ca o persoana vrea sa isi ofere ajutorul ca sa poti termina ceea ce ai inceput cu ceva timp in urma. In cazul in care visezi o oala veche facuta din cupru inseamna si ca vei reusi sa iti implinesti un vis cu ajutorul cuiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o flacara

Daca visezi o oala sparta inseamna ca vei pierde ceva foarte important pentru tine iar daca visezi ca te lovesti sau te impiedici de o oala inseamna ca vei avea parte de foarte mult succes, ti se ofera multe sanse in viata sa reusesti si trebuie sa profiti de ele.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o oala inseamna ca nu reusesti deloc sa initiezi noi proiecte si sa le duci la un final repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.