Interpretare vis in care apar frunze

0
22276
Interpretare vis in care apar frunze

Interpretarea viselor in care apar frunze. Atunci cand apar frunze care cad din arbori, mai ales daca acestea sunt galbene si moarte, inseamna ca vei avea parte de o boala foarte grea, poate ca visul prevesteste chiar un deces.

Frunzele care cad din copac, vestejite, de toamna, reprezinta de regula un ghinion peste care nu se poate trece si pe de alta parte frunzele care sunt verzi, mai ales cele de primavara prevestesc noroc, bunastare si multa veselie, speranta, un viitor prosper.

Se mai spune si ca daca sunt numai frunze verzi si multe inseamna ca dorintele ti se vor implini in viitorul apropiat si vei avea parte de sanatate si in cazul in care visezi multe frunze uscate si vestejite inseamna ca te pandeste o nenorocire.

Atunci cand visezi copaci plini de frunze inseamna ca in realitate vei avea parte de bani multi, toate iti vor merge ca pe roate, vei reusi sa duci la bun final tot ceea ce ti-ai propus, in plus nimic nu iti va umbri fericirea. Visul este si mai bun atunci cand vezi la acei copaci infrunziti, cativa sau mai multi muguri la un loc.

In schimb daca apar chiar si fructe inseamna ca e posibil sa ai parte de o relatie frumoasa alaturi de partenerul de viata, pot prevesti si o casnicie de durata si multe realizari. Atunci cand visezi un copac cu multe frunze care sunt inegrite sau vestejite inseamna ca in realitate vei avea parte de multe necazuri in iubire, nu te vei intelege cu partenerul si e posibil sa se iveacsa multe neplaceri si in relatiile cu prietenii sau in camin.

Cand visezi frunze foarte verzi, mari si pline de viata, proaspete, inseamna ca nu vei avea nici o problema de sanatate, toate iti vor merge perfect, esti increzator in tine, nu duci lipsa de idei, nici de ajutor sau d sustinere, imaginatia ti-o folosesti la cte maxime si in plus esti o fire optimista ceea ce atrage numai bine.

Frunzele cazute la pamant din vis, mai ales daca sunt galbene, inseamna ca vei avea parte de o boala, e posibil sa fii internat in spital, esti foarte sensibil la stimuli, nu reusesti sa te stapanesti, mai insemnand si multa melancolie sufleteasca. Faptul ca esti un om sensibil sau foarte agitat cu nervii fragili, este aratat de frunzele de toamna din vis, mai ales daca acestea sunt rosii sau maronii.

Insa frunzele tomnatice mai pot simboliza si faptul ca sunteti o fire pesimista, nu aveti incredere in propria persoana, nu stiti pe ce drum sa o luati in viata, ori e posibil sa va simtiti risipiti de energie, fara chef de viata, sunteti incercat de sentimentul mortii sau al al anxietatii. In acest context foarte bine este sa apelati la ajutrul celor din jur, insa adesea cand chiar este toamna afara cu totii avm jun sentiment de sfarsit, de durere launtrica neinteleasa.

frunze verzi

Frunzele din vis care cad fara a fi ofilite din copac sunt semn in viata reala iar daca esti indragostit si visezi frunze inseamna ca in realitate vei avea parte de o relatie frumoasa cu persoana iubita care va dura mult timp. Unii talmacitori de vise unt de parere ca frunzele care cad din copac in vis prevestesc multe lacrimi poate chiar si probleme de sanatate de proportii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare galben

Frunzele ofilite din vis mai pot arata i faptul ca esti o persoana lenesa, iar din cauza faptului ca nu ai nici o motivatie, e posibil sa cazi prada unei stari de anxietate, de nevroza, depresie, sa fii pasiv si plin de melodramatism. Frunzele versi din vis mai pot arata si faptul ca trebuie sa incerci sa fii un om mai bun pentru ca astfel ti se vor implini toate visele.

Frunzele rupte din copaci inseamna ca vei intampina multe greutati in viitorul apropiat iar atunci cand visezi ca ai frunze de stejar inseamna ca in realitate vei duce o viata frumoasa si lunga, asemeni stejarului care e un arbore foarte statornic. Frunzele de vita de vie reprezinta faptul ca te vei luat la harta cu cineva, e posibil sa fii predispus unor nevroze, sa nu ai pace sufleteasca si nici armonie rationala, toate acestea ducand chiar la plansete de proportii.

Mai mult frunze la un loc reprezinta si faptul ca vei avea multi bani in curan, insa daca sunt i multe si uscate inseamna ca nu vei avea deloc linsite deoarece necazurile vin unul dupa altul si in plus nici sanatatea nu este prea buna ca sa le poti infrunta. Cand visezi multe frunze care sunt verzi sau in orice caz sanatoase, inseamna ca in realitate vei avea parte de multa bunastare si bolile trupesti nu-ti vor prinui nici un fel de probleme.

Frunzele sanatoase, fara bube sau colturi bestejite din vis reprezinta faptul ca persoana cu care ai o relatie iti este fidela si veti ramane mult timp impreuna iar daca visezi un stejar fara frunze inseamna ca trebuie sa ai mare grija la cei care te inconjoara deoarece e posibil ca printre ei sa fie si multi dusmani care nu se vor lasa pana nu iti vor face rau.

Cand visezi un ulm cu multe frunze inseamna trebuie sa fii mai precaut cu banii pe care ii chetuiesti deoarece e posibil sa ramai fara si daca visezi un ulm fara frunze inseamna ca cineva din grupul de prieteni cauta cearta deoarece nu te suporta si e posibil ca sentimentul sa fie reciproc.

Daca visezi o singura frunza uscata inseamna ca vei avea parte de singuratate si de multa mahnire sufleteasca, in schimb daca visezi o frunza verde inseamna ca te vei simti ca la tine acasa in orice loc, chiar si printre oameni straini. Atunci cand visezi frunze verzi care insa cad din copac inseamna ca in realitate vei avea parte de multe bogatii materiale insa nu vei fi implinit pe plan sentimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.